Pa kakav uticaj ima INA na crobex. Ne kuzim? Da se proda i za kunu Crobex nece mrdnit.
Pa kakav uticaj ima INA na crobex. Ne kuzim? Da se proda i za kunu Crobex nece mrdnit.
U pravu si.
Sorry!
Lažna uzbuna.
Ina nije u CROBEX-u, pa na njega niti ne može utjecati.
Nekada davno je bila.
A ja sam očito ostao u tim vremenima…
🙂
Prodali su Molu po 2800 kn, a ne po 900 kn.
AU!
Što smo toliko dobili od njih?
Danas INA kao kompanija ne vrijedni niti pola od onih vremena.
predlažem da segrađanima ponude dionice po 1000 kuna a razliku da kupi država i de sačuva kontrolni paket. tako će nama biti dobro, država će manje zagrabiti u proračun i kontrolirati če inu
Mozda ne vrijedi ali ce biti placena kao da vrijedi.
Gubitak spora ce sigurno utjecati da cijena bude bar 4000 tj ako madari pristanu na 20 mld na svoj dio trebamo biti sretni.
A nakon toga cemo sve te novce spaliti, bicu sretan ako fulam
Koliko će to koštati Plenković nije objavio, ali je dodao:
– Otkup će se odvijati prema modelu koji smo već razdradili, a koji je financijski održiv i neće povećati javni dug Hrvatske.
Po trenutnoj cijeni im treba samo 14 milijardi, jedva čekam da čujem taj genijalni plan. Ili bolje rečeno pokušaj objašnjenja jer ne vidim niti jedan drugi način osim mirovinaca, a onda nam slijedi i dokazano ganijalno državno upravljanje.
adrisvac vanđelić je već unutra – da ima pameti i hrabrosti, država bi pogurala sdris da to preutzme. sve što sitakli, pozlatili su.
On je bio protiv a što misliš da je ustavni sud ukinuo presudu o Sanaderu onako neovisno bez politike? Nema ovdje pozitivaca počevši od Račana koji je najviše kriv pa svi drugi dalje a na kraju most koji u svojoj naivnosti i nestručnosti inzistira na arbitraži iako je ukidanjem presude Sanaderu suludo bilo očekivati pozitivan ishod. Ustavni sud sa antičevićkom i mlakarom je neovisan? Ovdje je sublimiran dugogodišnji kriminal i korupcija svih. I sad će mirovinci našim penzijama kupovati precijenjene dionice a onda će lokalne partijske ćelije predlagati direktore ine, umjesto da država prodaje ona će kupovati, u roku dvije godine zaposlit će 1000 partijskih nosača letaka. Nema nama napretka dok ne odemo u stečaj
izvrstan božićni poklon. Ina vise ne vrijedi 2800 po dionici za kolko je prodana Molu. Treba izračunati onaj koji zna i priložit račun. moje onako od oka je da vrijedi 1600kn po dionici max. a onda ce drzava s inom preuzeti ptkm za jeftin plin. naravno mi cemo to svi platiti ali cu ja postati jos bogatiji.
Sretan Božić forumaši
Drzava uvijek ima nacina provesti sto zeli. Naravno, ako postoji politicka volja. Cijena se izracuna, sve se da ustanoviti. I Madjari kuze da su tu odsvirali svoje i da daljnji prodor nije moguc, a ako je tako onda je ostanak samo gubljenje vremena. Ide cjenkanje, natezanje, ali i to je posao. I jos jedna bitna stvar, Tifon isto mora ici, moraju van skroz. To su najbolje pozicije benzinskih i bez Tifona otkupio si samo staro zebeljezo.