INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Netko brzinski počistio sve te naslagane 22- pakete, možemo samo zamisliti koliko ih ima još.

Nevjerojatnom lakoćom mogu dignuti cijenu, još lakše nego su ju rušili.

LSE:

HINA
As at 14-Dec-2006 13:35:50
377.500 Price Move +7.76 +2.10%

13:18:08 14-Dec-2006 381.00 200 76,200.00 Automatic Trade
13:17:28 14-Dec-2006 379.00 125 47,375.00 Automatic Trade
13:17:13 14-Dec-2006 375.65 199 74,755.01 Ordinary Trade
13:12:33 14-Dec-2006 378.00 1,000 378,000.00 Automatic Trade
13:07:25 14-Dec-2006 375.00 500 187,500.00 Automatic Trade

Ide gore na LSE, trebalo bi i ovdje.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Dakle,45000ljudi kupilo dionice INE.Svaki od njih ima 2 dionice iznad bonusa koje vec sada može prodavati!To je 90.000 potencijalnih dionica na burzi!Tko mi može odgovoriti koliko je tih dionica već protrženo na burzi i ako ih pojedinci krenu prodavati putem brokera, da li će im to povisiti cijenu?A u novcu to je cca 180 milijuna kuna!Molim analizu ovdje iznešenog!Hvala!

Dakle,45000ljudi kupilo dionice INE.Svaki od njih ima 2 dionice iznad bonusa koje vec sada može prodavati!To je 90.000 potencijalnih dionica na burzi!Tko mi može odgovoriti koliko je tih dionica već protrženo na burzi i ako ih pojedinci krenu prodavati putem brokera, da li će im to povisiti cijenu?A u novcu to je cca 180 milijuna kuna!Molim analizu ovdje iznešenog!Hvala!

Nitko, i ne davi više.

Pozdrav

normalno da nije 50% zarade na Ini će se čekati 2godine ana petrokemiji mjesec-dva.[smiley2]

imaš pravo, nije Petrokemija INA jer:

– Petrokemija ima 85 milijuna gubitaka za III. kvartal dok INA svega 600 milijuna kuna dobiti za II polugodište
– cijenu dionice Petrokemije uvijek možeš pumpati, a ININE ne
– radnici Petrokemije primaju 12 plaća, a radnici INE 13 plaća
– Petrokemija treba plin, a INA treba majmuna kojem će prodavati jefitnije od tržišne cijene

Jedino što im je zajedničko (radnicima dvaju giganata), vjerojatno, to što će radnici PTKM imati pravo na kupnju dionica INE po povlaštenim uvjetima, ako Vlada odobri to.

GLEDAJTE Z1, DRAGIČEVIĆ GOST!

zoranko:

normalno da nije 50% zarade na Ini će se čekati 2godine ana petrokemiji mjesec-dva.[smiley2]

imaš pravo, nije Petrokemija INA jer:

– Petrokemija ima 85 milijuna gubitaka za III. kvartal dok INA svega 600 milijuna kuna dobiti za II polugodište
– cijenu dionice Petrokemije uvijek možeš pumpati, a ININE ne
– radnici Petrokemije primaju 12 plaća, a radnici INE 13 plaća
– Petrokemija treba plin, a INA treba majmuna kojem će prodavati jefitnije od tržišne cijene

Jedino što im je zajedničko (radnicima dvaju giganata), vjerojatno, to što će radnici PTKM imati pravo na kupnju dionica INE po povlaštenim uvjetima, ako Vlada odobri to.

Ne nerviraj se i ne nasjedaj na njegove prokacije, jasno je da se radi o Ha… koji je opet dosao ovdje navlaćiti na ptkm. Jedino ne znam zasto mu se to dopusta, evo sad i na temi INA navlaci na kupnju ptkm.

I jos vidim da na temi bez cenzure pise kako je Tima gtomislav itd..znaci opet ista prica, toliko o “pustite ga da pise, sigurno se popravio”. Je vraga, jos je gori. [smiley3]

Da li je itko primjetio da je u Londonu na kraju dana pod najvišom cijenom INA-e pisalo nešto oko 378$, iako je bilo i trgovanja po 381$. Šta su i oni počeli poništavat transakcije ?

Ne nerviraj se i ne nasjedaj na njegove prokacije, jasno je da se radi o Ha… koji je opet dosao ovdje navlaćiti na ptkm. Jedino ne znam zasto mu se to dopusta, evo sad i na temi INA navlaci na kupnju ptkm. [smiley3]

Ne nerviram se ja. Daj bože da Petrokemija poraste, ali je neosnovano uspoređivati PTKM i INU, na to sam htio upozoriti i to me smeta.

U londonu Zadnja 399$. Sada Zagreb zaostaje…[smiley2]

U londonu Zadnja 399$. Sada Zagreb zaostaje…[smiley2]

baš htjedoh napisati, u Zagrebu 2190 kuna zadnja

New Report

Close