INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ma te rafinerije su čisti pushing to bi samo gutalo gubitke

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

i,,,di vam je ta rasprodaja ? [emo_zacudjen]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

ništa značajno se tu ne dešava. hebeš ovakvu burzu [emo_palacd]

who dares, wins

mozda zatisje pred buru?

sumnjam. nikakva direktiva iz vlade ni je upućena preko vikenda prema fondovima. sad da li je vlada to znala ili ni je veliko je pitanje. mađari će to kad tad prodati rusima jer nikad ne bi ni došli u posjed ine da ni je bilo onog kleptomana iz dugobaba. mali investitori su tu već duže vrijeme ne važni tako da se vraćam u sačekušu na turističkim nelikvidušama.

who dares, wins

ako nema nikakve strategije vlade oko firme koja je top 5 u RH, onda ova vlada nema što više tražiti ovdje. osobno bih volio da mađari prodaju svoj dio nekoj srpskoj firmi; koja bi to sramota bila i konačan slom, te da se konačno dodirne dno, tj. lupne se svom snagom o beton i ova ekipa na vlasti postane konačnio svjesna u kojoj se situaciji nalazi i država i njeni ljudi.
lj.jurčić je neki dan dobro rekao da bi uzeo 20 mlrd kn i to investirao u razvoj(industriju) države. nitko iz vlasti to nije komentirao. sve nesposobno do nesposobnog.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Najava izlaska MOLa iz vlasničke strukture Ine jednostavno predstavlja zadnji čavao u lijes INVESTICIJSKOJ bum obmani o kojoj naša Vlada priča i plaši oporbu.

A što se tiče Ine stanje je ovako
Budući da Vlada neće naći načina da kupi INU (po meni ovo je sasvim logično jer para nema) a budući da Mol neće naći kupca po nekoj fer cijeni jer jednostavno puno toga je otvoreno u vezi ugovora i al.

U ovakvoj situaciji bit će vrlo teško upravljati INOM i ona će lagano i sigurno cmoljiti odnosno propadati do DALNJEGA.

Nemam dionice ine i ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju iste.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Nemam dionice ine i ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju iste.

Nemaš dionice INE, ali bi ih rado imao. Šala!!![emo_smijeh]

Prva “ozbiljna” kupnja 12 komada na 3100. A poslije toga nijedna. Lijepo sam vam rekao neki dan.[emo_ooooo]

ako se ovi nastave cerupati(vlada I mol)ode to ispod trojke vrlo brzo

Slabo se piše. Nije valjda da se radi strategija izlaska? Stvarno se čudim nekima sa foruma da nisu uvalili Inu po 4+ kile. Ajde ljudi koji se ne razumiju u dionice pa čekaju okruglo 10.000, njih shvaćam. Ali ako netko prati burzu barem godinu dana, trebao se riješiti dionica Ine, bilo je vremena ohoho. U ponedjeljak će biti neviđena bježanija, vjerojatno najveća ikad viđena na ZSE. Nešto kao kod IPO-a Ht-a ali u suprotnom smjeru. Ovo je moje viđenje ali možda sam u krivu. Svima želim sve najbolje i kupcima i prodavačima. Osim državi ako će za Inu trošiti moju penziju ako će cijena biti preko 1500 kn.

HA,HA ,MI kaj smo kupili u IPO- u ,po 1690-10% nemamo kam bježati ,već smo duplo zaradili ,a sve drugo bu [emo_smijesak]
[/quote]
Ako nisi prodao nisi zaradio. I ja sam kupio Dlkv po 1000 kn, otišao je na 2000 i mislio sam da sam zardio 100 %. Međutim nisam prodao i sada sam u minusu 99 %. Mogući scenarij na svim dionicama a isto tako i na Ini. Ne zaboravimo, Dlkv je bio proglašen za najbolju dionicu cca 5 godina za redom na ZSE.
ovo nije nagovor na k/p, nemam Inu i nemam je namjere kupiti. Samo moje skromno mišljenje.

Slabo se piše. Nije valjda da se radi strategija izlaska? Stvarno se čudim nekima sa foruma da nisu uvalili Inu po 4+ kile. Ajde ljudi koji se ne razumiju u dionice pa čekaju okruglo 10.000, njih shvaćam. Ali ako netko prati burzu barem godinu dana, trebao se riješiti dionica Ine, bilo je vremena ohoho. U ponedjeljak će biti neviđena bježanija, vjerojatno najveća ikad viđena na ZSE. Nešto kao kod IPO-a Ht-a ali u suprotnom smjeru. Ovo je moje viđenje ali možda sam u krivu. Svima želim sve najbolje i kupcima i prodavačima. Osim državi ako će za Inu trošiti moju penziju ako će cijena biti preko 1500 kn.

HA,HA ,MI kaj smo kupili u IPO- u ,po 1690-10% nemamo kam bježati ,već smo duplo zaradili ,a sve drugo bu [emo_smijesak]
[/quote]
Ako nisi prodao nisi zaradio. I ja sam kupio Dlkv po 1000 kn, otišao je na 2000 i mislio sam da sam zardio 100 %. Međutim nisam prodao i sada sam u minusu 99 %. Mogući scenarij na svim dionicama a isto tako i na Ini. Ne zaboravimo, Dlkv je bio proglašen za najbolju dionicu cca 5 godina za redom na ZSE.
ovo nije nagovor na k/p, nemam Inu i nemam je namjere kupiti. Samo moje skromno mišljenje.

[/quote]

Kolega,normalno da sam prodao,dio koji mi je trebao da otplatim komplet ulog-isto toliko sam si ostavio u dionicama-povrat 100 %,a dionice ostale još 100%-nek se dimsta 50 dionica-nebu propalo[emo_smijesak]

PS -da je bilo više takvih IPO-gdje bi nam bil kraj[emo_smijesak]

New Report

Close