Ako probije 2000 prema dole, očekujem stabilizacijske da ulete,
…ja u tu priču ne vjerujem. Tko zna gdje je sada lova od stabilizacijskih
[smiley3]
ako probije 2000 bit će panike (i jeftinog šopinga).nije da mi se svidja gledati to na mojoj dionici ali možda skupim keša za božić [smiley2]
Ne može ovo ni Bog stabilizirati..jeli vidite kad ima dosta prometa,pa kad pada[smiley2] a što to znači?? to znači ono što sam davno napisao: Ajme bježi propada….!!!! Zbog tih i takvih će nam i krahirati burza..[smiley2]
Ja sam nightrider i ne poznam ni tebe ni te kolege koje spominjes. mada vidim da vas navlakace jako zulja taj tima
NR
ajde znanac ne budali [smiley1]. ako te interesiraju podaci za MMTZ nazovi tog svoga saleta pa ce ti sve reci. meni je rekao da ima konsolildirano izvjesce.
p.s. javno se ispričavam Timi što sam ga zamjenio sa provokatorom zanancem.
Evo danas čuo neslužbeno da radnici oko trećeg mjeseca dobivaju INU za max.1300kn.
Na nama je da se strpimo i vidimo dali su te glasine točne.
Dakle, 45000 građana kupilo je dionice i svaki ima 2 dionice iznad bonus paketa. To znači da je u ovom trenutku teoretski ponuđeno 90000 dionica na prodaju. Tko će mi odgovoriti, koliko je od tog broja dionica prodano i kako će 30000 ljudi (koji se uopće nisu dosada u životu bavili kupoprodajom dionica) znati uopće da mogu trgovati sa tim slobodnim dionicama, koje ne diraju njihov bonus? Tko će ih uopće o tome educirati?
Hvala na odgovoru (i ja sam jedna od njih)
Evo danas čuo neslužbeno da radnici oko trećeg mjeseca dobivaju INU za max.1300kn. Na nama je da se strpimo i vidimo dali su te glasine točne.
Znači po tvome kad radnici kupe ići će na 1300 i treba čekati dokup….?[smiley2][smiley2]
Dakle, 45000 građana kupilo je dionice i svaki ima 2 dionice iznad bonus paketa. To znači da je u ovom trenutku teoretski ponuđeno 90000 dionica na prodaju. Tko će mi odgovoriti, koliko je od tog broja dionica prodano i kako će 30000 ljudi (koji se uopće nisu dosada u životu bavili kupoprodajom dionica) znati uopće da mogu trgovati sa tim slobodnim dionicama, koje ne diraju njihov bonus? Tko će ih uopće o tome educirati? Hvala na odgovoru (i ja sam jedna od njih)
Prvi korak vam je kontaktirati nekog brokera i sklopiti ugovor s njim.
Nakon toga nazovete SDA i registrirate samo te slobodne dionice na tu brokersku kuću, za to će vam biti potreban onaj PIN koji ste dobili poštom od SDA.
Zatim dajete nalog brokeru da vam proda te dionice koji će vam za to naplatiti proviziju.
Završni korak je davanje naloga brokeru da vam novac od prodaje dionica prebaci na vaš tekući račun.
[/quote]
Monk:
”
Evo danas čuo neslužbeno da radnici oko trećeg mjeseca dobivaju INU za max.1300kn. Na nama je da se strpimo i vidimo dali su te glasine točne.
”
Znači po tvome kad radnici kupe ići će na 1300 i treba čekati dokup….?[smiley2][smiley2]
Pa onaj tko se uspije preko radnika ukrcati na 1300 (ako bude tako) mislim da ne treba razmišljati o prodaji na 2000,nego malo više,samo se treba strpiti.Dokaz neznanja,needuciranosti vlasnika INE su to da se na INI poklapa kupnja.A za godinu dana će reći:a trebali smo pričekati.[smiley2]
Ako je ovo sa 1300 kuna istina ne bu bilo ništa dobreka, misli mda ću uskoro opet prodati , makar ovaj puta u minus išao.[smiley10][smiley9][smiley8]
Ako je ovo sa 1300 kuna istina ne bu bilo ništa dobreka, misli mda ću uskoro opet prodati , makar ovaj puta u minus išao.[smiley10][smiley9][smiley8]
Greška [smiley2]