Mislim da ce do kraja tjedna gotovo sigurno ispod 2000, doci ce do onih velikih naloga
Možda ali i u tom slučaju samo na kratko i to vjerojatno samo na dnevnoj razini. Mislim da će na toj granici bit vrlo jak support line. Ali da, slažem se da će dotaknuti tu liniju.
Gdje su točno veliki nalozi? I prodaju li ovo mali koji su dobili PINove?
Uopće ne treba gledati do kraja siječnja. Mislim na one koji su kupili.
Osim tko želi još kupiti.
Bez straha, bez pohlepe i bez sentimentalnosti prema nekoj dionici.
Ne znam sta da da napisem,nije mi jasno cemu takva prodaja dionica INA-e.Mislim da se tu da puno vise zaraditi,naravno,na dugi rok.Cemu prodavati nesto dobro?A i vrlo je vjerojatno da ce pocetkom sljedece godine rasti cijena jer ce dionice moci upisivati i mirovinski fondovi,a tu je jos i veliki interes ostalih fondova..to je moje misljenje,a vi-kako zelite
Bas me zanima na kojoj cijeni ce se aktivirati agenti stabilizacije. sanaderu bas nejde bog zna kako u zadnje vrijeme. ne bi bilo zgoraga da malo podigne cijenu
NR
Bas me zanima na kojoj cijeni ce se aktivirati agenti stabilizacije. sanaderu bas nejde bog zna kako u zadnje vrijeme. ne bi bilo zgoraga da malo podigne cijenu
NR
Domaći fondovi će je teško pustiti ispod 2k kuna. Ipak su pokupovali sve u Londonu na višem nivou, pa im neće baš dobro izgledati izvješća za kraj godine ako padne ispod dvije keke
bogati sale sto si dobro informiran, a jel mozes te svoje tvrdnje argumentirati ili je dovoljno da ti vjerujemo na rijec ko zimzelenu
NR
bogati sale sto si dobro informiran, a jel mozes te svoje tvrdnje argumentirati ili je dovoljno da ti vjerujemo na rijec ko zimzelenu
NR
Jel se to naš Tima, Kucilo, Nightrider…. da ne nabrajm dalje nagutao prašine pa mu se priviđaju bijeli miševi?
Ja sam nightrider i ne poznam ni tebe ni te kolege koje spominjes. mada vidim da vas navlakace jako zulja taj tima
NR
Bas me zanima na kojoj cijeni ce se aktivirati agenti stabilizacije. sanaderu bas nejde bog zna kako u zadnje vrijeme. ne bi bilo zgoraga da malo podigne cijenu NR
Ako probije 2000 prema dole, očekujem stabilizacijske da ulete, inače ovo svima odgovara, mali su još uvijek na zaradi, a fondovima je ovo privlačna cijena gledajući kako je u minusu ostatak tržišta.