INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo kakvo je stanje K/P.

Na kupnji ukupno 50873, na prodaji ukupno 8371.

Pozdrav

Pazi ovo rušenje cijene sa dva komada

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Pazi ovo rušenje cijene sa dva komada

ne mora biti, možda mu je ostalo od onih 22, još 2 komada

tko će rušiti inu s 2 komada?

Sto se tice stabilizacijskog perioda ine, vec sam postao prije, ali vidim da nisu svi procitali. Stabilizacijski period je *zavrsen* 5.12.2006. na LSE. 200.000 dionica (over-alottment) je prodano institucionalnim po 1690 kn. Posto je zavrsen stabilizacijski period na LSE, pretpostavljam da je i na ZSE (nema smisla inace). Stablizator znaci vise ne smije kupovat dionice da bi branio cijenu. Lova od dionica je vjerojatno prosljedjena u budjet. Ili je mozda moguce da se nastavlja stabilizacija na ZSE, a stala je na LSE?

http://www.londonstockexchange.com/LSECWS/IFSPages/MarketNewsPopup.aspx?id=1354375&source=RNS
http://www.londonstockexchange.com/LSECWS/IFSPages/MarketNewsPopup.aspx?id=1354379&source=RNS

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Znam ali zašto bi nudio na prodaju toliko ispod cijene, nije logično? Barem meni tako izgleda. Ako može nuditi 18 kuna ispod, mogao je spustiti jos 8 kn pa odmah dobiti lovu. Howgh

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Znam ali zašto bi nudio na prodaju toliko ispod cijene, nije logično? Barem meni tako izgleda.

a tko će ga znati, ionako sve to trenutno ni smrdi ni miriše

KuciloOro: ” Pazi ovo rušenje cijene sa dva komada ” ne mora biti, možda mu je ostalo od onih 22, još 2 komada tko će rušiti inu s 2 komada?

Onaj koji je registrirao samo 2 komada, a ostalo čuva za bonus dionice.

Pozdrav

ili onaj koji nema mostich pa napamet stavlja naloge…

nema mi druge nego se zae..ti

Gledajući prodaju čovjek ima dojam da samo što nije odlepršalo , ali nikako da krene naša inica…..
Strpljenje je vrlina, kaže stara kineska.
Cijena u Londonu zadnja 371 usd, otprilike 2.081. kunica.[smiley6]

[b]Fashion and Stocks[/b]

Ima li netko, barem procjenu, od 45 000 paketa koji su bili u vlasništvu građana koliko je već prodano?
Trguje se tek 8 dana.

Evo kakvo je stanje K/P. Na kupnji ukupno 50873, na prodaji ukupno 8371. Pozdrav

Ovo su dobre vijesti.
U siječnju bi mogla cijena prema gore.
Mogla bi i prije ali fondovi kalkuliraju i žele kupiti što više dionica ispod 2200 kn/kom

Mislim da ce do kraja tjedna gotovo sigurno ispod 2000, doci ce do onih velikih naloga

New Report

Close