Mislim da buš se načekal jer neiskusni kalibra 22 neće prodati za manje od najveće cijene do sada viđene u ova 4 dana. Ovi što su prodavali su “iskusni” koji su ušli na kratko i unovčili dobit, isto kao što i inače rade. Normalni ljudi koji nikad nisu imali dionice čekaju one dvije i nebu prodavali dok ih god ne dobe.
Mislim da buš se načekal jer neiskusni kalibra 22 neće prodati za manje od najveće cijene do sada viđene u ova 4 dana. Ovi što su prodavali su “iskusni” koji su ušli na kratko i unovčili dobit, isto kao što i inače rade. Normalni ljudi koji nikad nisu imali dionice čekaju one dvije i nebu prodavali dok ih god ne dobe.
Tržište te demantira, danas je cijelo vrijeme u dubinu bilo puno paketića po 22 komada. Ne vjerujem da su “iskusni” upisivali samo jedan paketić. Istina je da će dosta ljudi INU držati, no nemoj precijeniti njihov broj. Činjenica da je alocirana dodatna količina dionica koja je dio potražnje gladnih zadovoljila. Sad je samo pitanje na kojem će se nivou stabilizirati cijena.
Moje je predviđanje da će se kretati u rasponu 2100-2300 neko vrijeme.
vedran_bmw:
”
Moje je predviđanje da će se kretati u rasponu 2100-2300 neko vrijeme.
”
vrijedi će INA na x puta u dogledno vrijeme
Sve ovisi koji ti je vremenski horizont. Ja je ne mislim čuvati za unuke. MIslim da bi tek u njihovo vrijeme mogla vrijediti x puta
MIslim da bi tek u njihovo vrijeme mogla vrijediti x puta
a čuj ako su uzeo preko IPO ti prodaj sve veće od 1700 tebi daje pozitivan rezultat, samo baš i nema nekih boljih alternativa na HR tržištu
vedran_bmw:
”
MIslim da bi tek u njihovo vrijeme mogla vrijediti x puta
”
a čuj ako su uzeo preko IPO ti prodaj sve veće od 1700 tebi daje pozitivan rezultat, samo baš i nema nekih boljih alternativa na HR tržištu
Ako to ozbiljno misliš. onda si ti slijep kod zdravih očiju. INA je na ovim nivoima vrlo, vrlo precijenjena. A ima na našem marketu još stvarno lijepih i potcijenjenih dionica.
INA je na ovim nivoima vrlo, vrlo precijenjena. A ima na našem marketu još stvarno lijepih i potcijenjenih dionica.
ne bih se složio, pogledaj malo kakvim se sve tvrtkama trguje na xxx puta prihoda i AKTIVE, i nitko ne priča o njihovoj precijenjenosti, a INA kak ti je, nije baš istina
Slažem se da ima napuhanih cijena da je to milina jedna, no isto tako ima podcijenjenih bisera koje nitko ne vidi. Obično većina progleda kad fondovi počnu pumpati cijenu, a onda je obično kasno. Ina na ovim nivoima definitivno nije najbolja kupnja, iako sam jučer kupio i sad imam skromnih 94 dionice
[” ne bih se složio, pogledaj malo kakvim se sve tvrtkama trguje na xxx puta prihoda i AKTIVE, i nitko ne priča o njihovoj precijenjenosti, a INA kak ti je, nije baš istina
[/quote]
to je istina, ali imajte svi na umu da cijenu diktira veće tržište, odnosno u ovom slučaju ono u Londonu, a tamo je prijatelji moji Ina sigurno na ovim razinama skupa/precijenjena
P.S. da ne bi krenula glupa priča o “jalu”, i ja sam ponešto zaradio na Ini, i ako padne još vjerojatno ću opet
Tržište te demantira, danas je cijelo vrijeme u dubinu bilo puno paketića po 22 komada. Ne vjerujem da su “iskusni” upisivali samo jedan paketić. Istina je da će dosta ljudi INU držati, no nemoj precijeniti njihov broj.
Ovi koji su u dubini nisu toliko opasni. Čak je i dobro da su tu da bi sakrili ozbiljnu prodaju.
Opasni su oni koji se ne vide, koji odmah lupe po kupnji, a takvih je puno više.
Pozdrav
zasad agenti vode glavnu rijec. vidjet cemo kad fondovi pokupe sto se da pokupiti, kud ce cijena. mirovincima fali prinosa
Mislim da je sve izvjesnije da je 2190 linija supporta. Jedino što se čini da je 2200 linija resistencea,haha!!
A vidi poglavice Deset Medvjeda kako dobro detektira problem. Britak kao sablja, hi,hi,hi