INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Eto opet netko agresivno dokupljuje dionice………

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Uf,uf..pa šta je ovo..ode mojih 70% INE…hebate ovo je fakat bilo neočekivano…al dobro,zarada čistih 11% u par dana..di ćeš bolje dionice..
Hm,jedino što sad izgleda ne ide ispod 4000..bit će tu još borbe..preostalih 30% stavljam na 5000…šta ćeš apetiti rastu… [smiley]

sve je manje slobodnih dionica kako sam napisao po mojoj procijeni 180 000kom s tim da na nekih 40000-50000 mozemo zauvijek zaboraviti

Dva su razloga ovakakvoga rasta, netko od velikih kupuje jer želi pomoći molu ili vladi……
2. Enormna dobit na temelju sirije, povećoj eksplataciji domaćeg plina, ali i smanjenje investicija jer do 4q 2010. završili su investicijski proces, koji više ne utječe na račun dobiti i gubitka odnosno na 1 kvartal 2011.

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Navlakuša samo takva. Kupci, igrate se sa životom. Već danas smo natrag na 3600…

Dva su razloga ovakakvoga rasta, netko od velikih kupuje jer želi pomoći molu ili vladi……
2. Enormna dobit na temelju sirije, povećoj eksplataciji domaćeg plina, ali i smanjenje investicija jer do 4q 2010. završili su investicijski proces, koji više ne utječe na račun dobiti i gubitka odnosno na 1 kvartal 2011.

Ma kakvi jedini razlog je Slovak koji ponovo kupuje a kupuju i mirovinci koji uz pomoć Hanfe oće jeftilen

Izgleda da su MOL-ovi samo danas nadoknadili gubitak u broju dionica u odnosnu na naše koji su kupovali od otvaranja ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

+9,60 [thumbsup]

Moj citat

14.12.10. | 13:07
Ljudi moji pa Ina vrijedi barem 4 000 kn po dionici. Gledajte dugoročno…

Sada vrijedi čak i 5 000 zbog nastale situacije jer su neki mnogi podaci izašli na vidjelo.

let your money speak for you, punk!

Navlakuša samo takva. Kupci, igrate se sa životom. Već danas smo natrag na 3600…

E kad bi me bar na svakoj dionici ovako navlačili…..

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Samo da pozdravim sve koji su prodali po 3600, nadam se da su pametno uložili novac i da se ne žderu na današnju cijenu niti na cijenu koja će boti sljedeći tjedan. [cry] [embarass] [cry] [embarass]

P D :" Ozbiljno usporavanje nuklearnog sektora "….

Jeste li ikad čuli za Nuklearni lobi ?
A za Nafni lobi ?
Jel se sječate da je dionica INE u danu nakon potresa u Japanu porasla za 10 % ?
Tko još danas hoće nuklearku u svom dvorištu ?
Šta znači gornji naslov ?

Znači da će biti veća potražnja za naftom .
To znači da ćemo naftu plaćati skuplje .
Neče se moći voziti autom svaka šuša .
Znat će se tko je Gospodin .
To znači da će dionica INE rasti , sve više i više .

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju dionica INE , već samo glasno razmišljam.
Još uvijek sam mali dioničar vlasnik dionica INE .

Iako moje postove ocjenjujete loše evo još jednom vam ih ponavljam , da nebi rekli , nismo znali !

Danas se trgovalo po cijeni 4.100,00 kn

Da ste me poslušali mogli ste već na nekoliko dionica zaraditi svoju mjesečnu plaću !

.

New Report

Close