Uf,uf..pa šta je ovo..ode mojih 70% INE…hebate ovo je fakat bilo neočekivano…al dobro,zarada čistih 11% u par dana..di ćeš bolje dionice..
Hm,jedino što sad izgleda ne ide ispod 4000..bit će tu još borbe..preostalih 30% stavljam na 5000…šta ćeš apetiti rastu… [smiley]
sve je manje slobodnih dionica kako sam napisao po mojoj procijeni 180 000kom s tim da na nekih 40000-50000 mozemo zauvijek zaboraviti
Dva su razloga ovakakvoga rasta, netko od velikih kupuje jer želi pomoći molu ili vladi……
2. Enormna dobit na temelju sirije, povećoj eksplataciji domaćeg plina, ali i smanjenje investicija jer do 4q 2010. završili su investicijski proces, koji više ne utječe na račun dobiti i gubitka odnosno na 1 kvartal 2011.
Dva su razloga ovakakvoga rasta, netko od velikih kupuje jer želi pomoći molu ili vladi……
2. Enormna dobit na temelju sirije, povećoj eksplataciji domaćeg plina, ali i smanjenje investicija jer do 4q 2010. završili su investicijski proces, koji više ne utječe na račun dobiti i gubitka odnosno na 1 kvartal 2011.
Ma kakvi jedini razlog je Slovak koji ponovo kupuje a kupuju i mirovinci koji uz pomoć Hanfe oće jeftilen
Izgleda da su MOL-ovi samo danas nadoknadili gubitak u broju dionica u odnosnu na naše koji su kupovali od otvaranja ?
Moj citat
14.12.10. | 13:07
Ljudi moji pa Ina vrijedi barem 4 000 kn po dionici. Gledajte dugoročno…
Sada vrijedi čak i 5 000 zbog nastale situacije jer su neki mnogi podaci izašli na vidjelo.
Navlakuša samo takva. Kupci, igrate se sa životom. Već danas smo natrag na 3600…
E kad bi me bar na svakoj dionici ovako navlačili…..
Samo da pozdravim sve koji su prodali po 3600, nadam se da su pametno uložili novac i da se ne žderu na današnju cijenu niti na cijenu koja će boti sljedeći tjedan. [cry] [embarass] [cry] [embarass]
P D :" Ozbiljno usporavanje nuklearnog sektora "….
Jeste li ikad čuli za Nuklearni lobi ?
A za Nafni lobi ?
Jel se sječate da je dionica INE u danu nakon potresa u Japanu porasla za 10 % ?
Tko još danas hoće nuklearku u svom dvorištu ?
Šta znači gornji naslov ?
Znači da će biti veća potražnja za naftom .
To znači da ćemo naftu plaćati skuplje .
Neče se moći voziti autom svaka šuša .
Znat će se tko je Gospodin .
To znači da će dionica INE rasti , sve više i više .
Ovaj tekst nije nagovor na kupnju dionica INE , već samo glasno razmišljam.
Još uvijek sam mali dioničar vlasnik dionica INE .
Iako moje postove ocjenjujete loše evo još jednom vam ih ponavljam , da nebi rekli , nismo znali !
Danas se trgovalo po cijeni 4.100,00 kn
Da ste me poslušali mogli ste već na nekoliko dionica zaraditi svoju mjesečnu plaću !