INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znači 11.04.2011. INA kreče ponovo u trgovanje.
Sada, neznam dali da odmah ujutro kao prvi prodam po 4500 ili 5500 ????

odakle ovo? može link

hvala

odakle ovo? može link

hvala
[/quote]

Povukao se i onaj mali nalog od 3xxx, sad je prvi za kupnju od 2002 kuna. A mislim dečki, s 1700 na 2800 na 4000, na osnovu čega? Mogućnosti preuzimanja od strane MOL-a. Kad je ta mogućnost presječena odlukom Vlade, koja je onda nova cijena INE? Bit će za par dana svega.

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

Ma jel? Tko prodaje na 4500 kad može na 5500? Lažni bravado uoči masakra u ponedjeljak.

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

Dokle može ići glupost vladajućih? Država će zaplijeniti 1,6% dionica INE ? [lol]
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/anto-nobilo-drzava-ce-zaplijeniti-inine-dionice-ako-su-stecene-prljavim-novcem,109009.html

Dokle može ići glupost vladajućih? Država će zaplijeniti 1,6% dionica INE ? [lol]
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/anto-nobilo-drzava-ce-zaplijeniti-inine-dionice-ako-su-stecene-prljavim-novcem,109009.html

Zašto glupost? Pa to je konačno jedina prava mjera u zadnjih 20 godina. Zar nije bila glupost Ljube Jurčića i kompanije prodati 25%+1 dionicu za 500 mil.USD (toga se naravno nitko ne može sjetiti), a nedavno su se spominjale procjene INA-e od oko cca 30 mlrd. Jedino je malo nezgodno što se takvim mjerama zamjeraš Big Brotheru i odmah nakon toga ti nisu baš naklonjene ankete. [lol]

Za početak bi dobro bilo odrediti cijenu dionice INE 5.000,00 kn .
Bar ću ja pokušati tako .
[/quote]

Vjerojatno ću ponuditi na prodaji moje dionice INE po cijeni između 4.500 kn i 5.000 kn .
Istovremeno ću ponuditi kupnju dionica INE po cijeni između 2.200 kn i 3.000 kn .
Sve varijante mi odgovaraju i na prodaji , i na kupnji .
Inaće danas se dionice INE nude po cijeni između 4.000 kn i 15.000 kn !
Valjda vlasnici dionica znaju koliko vrjedi INA .
Dvadeset dionica INE po 15.000 kn i evo Mercedes !
Iako će možda dionica u ponedjeljak zbog straha Prestrašenih opasti budućnost je pred INOM .
Rast sljedećih 20 godina .

Pozdrav

.

veki[/quote]

Zašto glupost? Pa to je konačno jedina prava mjera u zadnjih 20 godina. Zar nije bila glupost Ljube Jurčića i kompanije prodati 25%+1 dionicu za 500 mil.USD (toga se naravno nitko ne može sjetiti), a nedavno su se spominjale procjene INA-e od oko cca 30 mlrd. Jedino je malo nezgodno što se takvim mjerama zamjeraš Big Brotheru i odmah nakon toga ti nisu baš naklonjene ankete. [lol]
[/quote]

Prije 10 godina INA onakva kakva je bila pokradena i devastirana, gdje su pare curile na 1000 rupa, nije vrijedila ni 500 mil.USD. Da je nisu tada prodali danas je više ne bi niti bilo, pojela bi je i razgrabila državna ergela uhljebljenih foteljaša pa bi je danas prodavali za kunu. INA prije 10 godina i danas su Vam kao nebo i zemlja, a sve zahvaljujući omraženim Mađarima protiv kojih se sada kuje zavjera.
Ne poznajem niti jednog stranog ulagača koji se odvažio uložiti u ovu žabokrečinu a da ga naše Hrvatine na kraju nisu ogologuzile.
iuhljebljenih foteljaša [rolleyes]

veki

[/quote]

Prije 10 godina INA onakva kakva je bila pokradena i devastirana, gdje su pare curile na 1000 rupa, nije vrijedila ni 500 mil.USD. Da je nisu tada prodali danas je više ne bi niti bilo, pojela bi je i razgrabila državna ergela uhljebljenih foteljaša pa bi je danas prodavali za kunu. INA prije 10 godina i danas su Vam kao nebo i zemlja, a sve zahvaljujući omraženim Mađarima protiv kojih se sada kuje zavjera.
Ne poznajem niti jednog stranog ulagača koji se odvažio uložiti u ovu žabokrečinu a da ga naše Hrvatine na kraju nisu ogologuzile.
iuhljebljenih foteljaša [rolleyes]
[/quote]

E vidiš ja ipak mislim da je umjesto omraženih Mađara u vlasništvu INA-e npr. OMV (kad već mora tako biti) da bi mi već godinama dobivali od iste i dividendu. [bye]

[/quote]

Ako je ovo realna vrijednost – dakle 4.000,00 kuna – ništa manja glupost nije bila prodaja 22% po 2.800,00 kuna.
Ne leži li u tom grmu zec kada Samodol traži KRIVCA za cijenu od 4.000,00 kuna.
Možda ga sutra netko priupita što je učinio da se ne dogodi prodaja po 2.800,00 kuna.

Za početak bi dobro bilo odrediti cijenu dionice INE 5.000,00 kn .
Bar ću ja pokušati tako .
[/quote]

Vjerojatno ću ponuditi na prodaji moje dionice INE po cijeni između 4.500 kn i 5.000 kn .
Istovremeno ću ponuditi kupnju dionica INE po cijeni između 2.200 kn i 3.000 kn .
Sve varijante mi odgovaraju i na prodaji , i na kupnji .
Inaće danas se dionice INE nude po cijeni između 4.000 kn i 15.000 kn !
Valjda vlasnici dionica znaju koliko vrjedi INA .
Dvadeset dionica INE po 15.000 kn i evo Mercedes !
Iako će možda dionica u ponedjeljak zbog straha Prestrašenih opasti budućnost je pred INOM .
Rast sljedećih 20 godina .

Pozdrav
[/quote]
Isto tako možemo reci: 20 dionica IGH po 16.000 kn ,Mercedes sa još boljom opremom.Samo je razlika u tome što je IGH bio na 16.000, a INA nikada nije ni neće.
Kužiš na šta ciljam?

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Isto tako možemo reci: 20 dionica IGH po 16.000 kn ,Mercedes sa još boljom opremom.Samo je razlika u tome što je IGH bio na 16.000, a INA nikada nije ni neće.
Kužiš na šta ciljam?

Naravno da je neralno kalkulirati sa cijenom dionice INAe od 15k kn, međutim ogromna je razlika u FFu onda i danas

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Br 333 ,

za 5 godina će se moći za 20 dionica INE kupiti mercedes .

Isto tako će se i za 20 dionica IGH moći kupiti Mercedes već za 25 godina .

.

New Report

Close