"4.(novi ulaz) Davor Štern – (22 milijuna eura) – potpredsjednik ruskog naftnog diva TNK. Nikada bivši direktor Ine nije prekidao svoje čvrste veze s Rusijom. Sve njegove kolege, bivši komunistički direktori, postali su preko noći bogati vlasnici velikih kompanija. Preko njih je Štern i kupio kontroverzno crpilište nafte «Bijele noći», oko kojih se vodi istraga. Štern vrlo suptilno, zahvaljujući dobrim odnosima s medijima, kontrolira svoj image i bogatstvo u javnosti. Trenutno uvelike radi na proširenju utjecaja svoje kompanije na područje bivše Jugoslavije…….."
Tko tu koga ????
[/quote]
bolje štern nego ova žgadija do sada
biće te artije opet i po 1700, čekaj samo da ovi fondovi skupe točan broj, pa da razmijene, pa da se janafom zabave, a na inu zaborave [lol]
biće te artije opet i po 1700, čekaj samo da ovi fondovi skupe točan broj, pa da razmijene, pa da se janafom zabave, a na inu zaborave [lol]
[lol] [lol] [lol]
Mogao sam trpiti ove cjenovne oscilacije, ali Šterna u INI opet, e to ne ide.
Prodao svoj portfelj, a finalistima puno uspjeha !
šteta, malo je falilo da me zahvate na 3500. valjda neće opet sutra počet sa 3100 jer ću dobit slom živaca! [angry]
šteta, malo je falilo da me zahvate na 3500. valjda neće opet sutra počet sa 3100 jer ću dobit slom živaca! [angry]
znaš ono.
svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem.
bilo je danas onih koji su spominjali 2830.
mislim da je više suvišno pisati o ovome ali valjda je sad svima jasno.
skupljanje po što nižim cijenama pa onda gore.
idealno za malo trejdanja i par somova dnevne zarade.
finalisti će ovdje puno zaraditi.
p.s. danas su malo skupili, po mojoj ocjeni pola fondovi pola mol, no više ćemo znat u četvrtak.
l.p.
Zbog čega su svi ali baš svi uvijereni da otpočetka postoji neka trka za ininim dionicama?? Otkud ta uvijerenost da je cilj 50%+1 dionica?
ma ne kupuje ovdje MOL, to se jasno danas vidilo. MOL je shvatio da ne može do 50% te je odustao, ovo danas kupovali su OMF i trošili zadnji keš na dionice INE. možda oni dodju na 50%, ali to više nikome ništa neče značiti