INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

samo pogledajte kupnju ine, nitko ne kupuje za vise od 1mil.kuna[smiley2]

da li predlažeš da prodamo INU?

šta je mauricije, pa ti si neki veliki paničar, jel ti ovo prva dionica koju si kupio ??? tako mi izgledaš …. ajme ne mogu vjerovat… tako si nadobudno pričao a sad si susrao , hahahah

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

zasto bi se covjek usrao… pa u plusu je dvoznamenkasto

kakvi su to razgovori? nisi shvatio poruku mauricija airfire-u?

nema mi druge nego se zae..ti

ja sam to shvatio više kao pitanje a ne kao poruku… ha ha [smiley1]

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

znači iz njegova pitanja si sve to zaključio?

svaka čast…

podsjećaš me na dabra

ne nisam ništa shvatio, zato pitam jeli se usro ili nije ? hah

šta je mauricije, pa ti si neki veliki paničar, jel ti ovo prva dionica koju si kupio ??? tako mi izgledaš …. ajme ne mogu vjerovat… tako si nadobudno pričao a sad si susrao , hahahah

i onda

ne nisam ništa shvatio, zato pitam jeli se usro ili nije ? hah

daje se zaključiti:

1. nisi dosljedan
2. ne pridonosiš kvaliteti komunikacije
3. treba te dati Nathanu ili Plavom na jednu laganu obradu
4. KuciloOro te odvede u šumu na tjedan prezivljavanja
5. kolegica Seve te obradi i onda ostavi neobranog

daj stari ne budi nervozan, smiri se malo…

smiren ja… chillam, kako vele ove mladje ekipe…

i onda alesar: ” ne nisam ništa shvatio, zato pitam jeli se usro ili nije ? hah ” daje se zaključiti: 1. nisi dosljedan 2. ne pridonosiš kvaliteti komunikacije 3. treba te dati Nathanu ili Plavom na jednu laganu obradu 4. KuciloOro te odvede u šumu na tjedan prezivljavanja 5. kolegica Seve te obradi i onda ostavi neobranog
[/quote]

[smiley2][smiley2]

Scio me nihil scire

daje se zaključiti:

1. nisi dosljedan
2. ne pridonosiš kvaliteti komunikacije
3. treba te dati Nathanu ili Plavom na jednu laganu obradu
4. KuciloOro te odvede u šumu na tjedan prezivljavanja
5. kolegica Seve te obradi i onda ostavi neobranog

Brate Elvare k meni ga ne vodi, samo mi to fali, hi,hi,hi

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Ponosna skvo javlja, stigle obavijeste od SDA, postali ni krivi ni dužni – investitori,hi,hi,hi[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

New Report

Close