INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…nekak sam si zamislio da je danas ponedjeljak ,pa cekam otvaranje…
…a nis sretna nova svima…do sutra…

svakoga dana u svakom pogledu...

Kakkva su očekivanja ovdje,do kolko bi ovo trebalo dogurati s obzirom na mali broj dionica u rukama drhtavih? 3700?? više??

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

4200 do četvrtka ( moja želja i predpostavka).

Kakkva su očekivanja ovdje,do kolko bi ovo trebalo dogurati s obzirom na mali broj dionica u rukama drhtavih? 3700?? više??

Sudar katastrofalne korporativne politike (MOL) i ocajne drzavne politke (Vlada RH). Sve opcije su moguce. Ne bi me nista iznenadilo, ni da ode na 10000 ni da padne na 2800.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Dana 14.01.2011 ističe ponuda Mola 2800kn. Ali to ne znači kraj kupnje od strane mirovinaca i trećeg. Oni MORAJU kupovati dok ne skupe 50%+1. Dakle Mol više nije bitan.Vjerojatno će pokušati s rušenjem cijene kako se bliži 14.01. Ne nasjedajte.Ako ne skupe potrebnu večinu letjet će "glave" zato strpljivo držite ovo malo što imate. Kad tad će pasti naredba "LUPAJ PO ASKU" Na kraju i Dinko je priznao da kupovati po ovim cijenama znači dobro ulagati novce budučih penzionera.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Ako pokušaju rušiti cijenu treba kupovati, pa nisu baš u poziciji da ruše cijenu ako žele brzo doć do 50%+1 dionice.

…na 3200 hrpa na asku,ide to u prvim sekundama…

svakoga dana u svakom pogledu...

jedan jedini nalog je na prodaji na 3150 kn… danas bi moralo otvoriti na 3200 kn,a tijekom dana do 3300 kn. tko je od građana do sada mislio prodati, taj je to i napravio, tako da na ovim razinama mirovinci i strani fondovi više nemaju što kupovati. tek oko 3500 kn moglo bi se intenzivirati trgovanje [thumbsup]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

2462 3.200,00
Ima neka brana na okrugloj cifri

who dares, wins

2462 3.200,00
Ima neka brana na okrugloj cifri

ma nije to brana, taj zna da će uskoro doći na red i nikamo mu se ne žuri. onaj tko je zadržao takvu količinu , taj je sada kralj [thumbsup]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

Zna ili ne zna da misli prodati usitnio bi to jedino ako ga odmah u prvoj sekundi netko ne poklopi.

PBZ D.D. 0,11% 11.071 0,11% 11.071
Ovaj se još ne izjašnjava a ima najpovoljniji ulaz?!

who dares, wins

Zna ili ne zna da misli prodati usitnio bi to jedino ako ga odmah u prvoj sekundi netko ne poklopi.

PBZ D.D. 0,11% 11.071 0,11% 11.071
Ovaj se još ne izjašnjava a ima najpovoljniji ulaz?!

a zašto bi usitnjavao?pa ne prodaje on malima nego velikima, a velike zanimaju jedino ovakvi veiliki nalozi, sića im sada više ništa ne znači

New Report

Close