ima i gorih. odustao od IPO i da
nas platio punih 2400, a nisam početnik ide 11. godina na burzi[smiley10]
kakve su vam prognoze za pon?
Preslagivanja na cijeni 2100-2300 kuna.
ja prije tjedan dana rekao da očekujem stagnaciju izmedju 2200 i 2400 dok se ne istresu svi kojima je dosta.a mislim da će ih biti puno.meni nije iako me srce boljeo kad sam gledao 2500 [smiley2]
daj me prosvjetlite!
Tko je ovo danas prodavao? Mirovinski fondovi, drugi fondovi…strani fondovi…čisto sumnjam da su građani bili tako vični prodaji i prepuni iskustva i sposobni reagirati u toku jednog jutra. Kad sad promislim transakcija se mogla obaviti vrlo brzo preko SDA i svog brokera. Ali ova brzina prodaje mi je gotovo špekulantska,jer tko može predvidjeti što donosi sutra.
@dorijan
sretno vama sa INA-om
meni je DDJH glavna uzdanica za slijedeću godinu.
Dorijane drzi se ti Gjure, to ti je svjetski priznata dionica na 1,5 booka.
TwinSpark:
”
flyer:
”
A, ne mogu a da se ne citiram od prije dva dana…… ”
Ma ja nisam sumnjao u potencijal ove dionice ali sam očekivao određen pad nakon izlistavanja. Zato sam sad morao platiti 400 kuna više. Je.iga!!! Kockao sam i fulao…
”
Ajd nisi jedini. I ja sam isto ocekivao da ce se dogoditi.
ma jos jednom, danas pad nije bio moguc. U ponedjeljak bogami jeste ako se torbari nisu ispraznili sto cisto sumnjam. Po meni je danas dan bio idealan za jednu finu igru torbara i pojedinih fondova i prelijevanje kesovine udjelnicara fondova u privatne dzepove.Ukratko, mislim da se danas neko obogatio a Samogor bi trebao znati i tko. One transakcije na 4k i 20k su smijesne. Naravno, nista nece izaci, ipak su ovi politicki poeni prevazni.
Nisam unutra jer sam precijenio dionicu, ocekivao sam da ce Sanader odrezati na 1800-1900 a i potcjenio sam torbare. Da jesan unutra, rijesio bih se danas dionice prije 16:00.
Bez obzira na sve, zelim puno srece i umjesnosti forumasima u trgovini ovom dionicom.
Središnja depozitarna agencija je tokom dana izdala napomenu kako bi upisnicima razjasnila točne uvjete za ostvarivanje prava na dodatnu dionicu Ine nakon isteka razdoblja čuvanja od godinu dana. Naime, dioničari koji imaju pravo na dodatnu pogodnost u vidu jedne dopunske dionice na svakih deset kupljenih dionica i žele ostvariti to svoje pravo, moraju u neprekinutom trajanju od jedne godine nad svakih deset kupljenih dionica zadržati vlasničku poziciju registriranu s izdavateljem na svom računu vrijednosnih papira u SDA. A dionicama koje predstavljaju “višak” preko svakih deset kupljenih dionica, dioničari mogu slobodno raspolagati.
čekaj jel to na svakih deset ili na svaku desetu
čekaj jel to na svakih deset ili na svaku desetu
pa lijepo veli medo na “SVAKIH”[smiley11]