ovo mi je iznenađenje
očekivao sam više prodaje
nešto je stalo mora tće se dići ljestvica da bi se kupile željene količine
daleko su dvioje milijarde kunica koje se moraju istrersti
Letvica se neće podići. Jedino ako MOL povisi svoju ponudu. Ali cilj je postignut, INA je obranjena, nema prodaje.
Ovaj veliki na kupnji se sastoji od 5 naloga, Prva misao je 4 mirovinca + Adris
4 mušketira i konobarica
Ovaj veliki na kupnji se sastoji od 5 naloga, Prva misao je 4 mirovinca + Adris
Dobro misliš. Samo nešto slabašno skupljaju.
Ovo je stvarno jadno, ovaj nalog može mjesecima tu stajat na 2830, treba cijena još gore , minimalno na 3000..
Jadno je jedino to što nisu htjeli kupovat po 1500 ili 1700 a sada kupuju po 2830. A zašto bi trebalo na 3000? Jadno je i to da kukate a dobili ste poklon s neba ni krivi ni dužni, kao i ja i kao i svi ostali.
Mogu mirovinci stajat i godinama šta ih briga, ako Mađari ne dignu letvicu sigurno nitko neće ić prodavat po 2800 dok može za 1% više.
Ovo je stvarno jadno, ovaj nalog može mjesecima tu stajat na 2830, treba cijena još gore , minimalno na 3000..
Jadno je jedino to što nisu htjeli kupovat po 1500 ili 1700 a sada kupuju po 2830. A zašto bi trebalo na 3000? Jadno je i to da kukate a dobili ste poklon s neba ni krivi ni dužni, kao i ja i kao i svi ostali.
Mogu mirovinci stajat i godinama šta ih briga, ako Mađari ne dignu letvicu sigurno nitko neće ić prodavat po 2800 dok može za 1% više.
[/quote]
još ovaj način prodaje preko burze je jednostavni, brži i sigurni nego onaj molov način
[/quote]
nećemo dugo čekati reakciju MOL-a, možda bude priopćenje već popodne
prodajte ljudi neka INA ostane hrvatska,nedajte mađarima da nas ucijenjuju pokažimo kako smo složni
Slažem se,ali da ćete kupiti mene za 30 kn razlike zajebali ste se, nisam Vam ja penzić pa da me ko Bandića kupujete za 30 kn razlike.
Podignite letvicu, to bi Vam bilo najpametnije stoko sitnog zuba [thumbsup]
kakvih se ovdje gluposti da pročitat
ima odjednom porast preko 60% i sve ostalo na pladnju (npr HT)
imaš izbor 1830 ili 1800 pa odluči
možeš i čekat pa možda tvojih par kom odluče tko će imati ono 50% + 1 dionicu
onda ćeš dobit više
do tada [bye]
[/quote]