Mol kad skupi preko 50% kasnije svoj dio može prodati i za duplo, a kome će mirovinci svoju siću uvaliti. Opet će s tuđim novcem glumiti heroje. Zna se tko je propustio priliku za uvođenje 2. ili čak i 3. ponude u igru. Ako imaju dokaze da je to napravljeno protuzakonito onda neka nacionaliziraju ili u protivnom pustiti tržište na miru. Politika se uvijek osjeća prozvanom da arbitrira u krivo vrijeme i na krivom mjestu.
Baš me zanima koji potez će povući Vlada ? Šuker je optužio MOl da igra prljavu igru.
Po meni Vlada mora dati kontra ponudu,treba uvući OMV ili nekog domačeg kao što je ADRS ,nikako nedati 51 % Molu.Prava igra tek počinje, ukoliko mol stekne 51 % oporba će razapeti HDZ da je poklonio INU Mađarima.
Znaći ipak je Adris u igri kao što sam sugerirao,znaći li to da Adris ulazi na velika vrata ?
Znaći ipak je Adris u igri kao što sam sugerirao,znaći li to da Adris ulazi na velika vrata ?
[pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray] [pray]
Mirovincima tako i treba. Drže godinama cijelo tržište podinvestirano, a njihovim malverzacijama i špekulacijama nema kraja. Od svih svojih malverzacija i inata kojeg tjeraju nisu niti mogli shvatiti da se dionice kupuju kad su cijene niske. Tako je nisu htjeli kupovati od 1-2 tisuče kuna, jer su htjeli shebati male i umišljati si kako su oni glavni, zato će sad kupovati preko 3000 kuna-To je dobro za njih i sve špekulante koji si umišljaju upravljati tržištem.
Nije Ina jedina, tako će biti i sa drugim dionicama. Sad kad su cijene niske ne žele kupovati, jer bi digli cijene. Ništa zato-kupovati će ih na visokim cijenama, jer tada neće imati izbora, a kad budu kupovali skupo opet će procjenjivati dionice kao da rastu neće biti kraja.
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/adris-i-mirovinci-kupovat-cemo-dionice-ine,100485.html
…ja ne znam tko ovim ljudima daje mandat da pričaju ovakve gluposti..pa naravno ako Adrs i mirovinci započnu takvu igru kako najavljuju, cijena će otići u nebo..nitko ne može spriječiti da Mol preko svojih pouzdanika ne ponudi puno veću cijenu + što je cijena 2.800 za kontrolni paket i u svjetskim razmjerima jeftina, i sami mađari to priznaju..nema šta čestitam svima koji nisu prodali Inu na javnoj ponudi…
i onda da ljudi ne rade na crno s ovakvim mirovincima! I njih treba u remetinec!!!! postoji li u tim mirovincima netko tko se brine za mirovine svojih ulagača???? Sramota, HANFA????
Dobro, mi koji smo kupovali jeftino, prodat ćemo njima skupo, ali rađe bi živio u dobro uređenoj državi nego ostvarivao kapitalnu dobit na cijenu moje mirovine!
Mirovincima tako i treba.
Ne zaboravi da mirovinci kupuju našim novcem.
Mol kad skupi preko 50% kasnije svoj dio može prodati i za duplo, a kome će mirovinci svoju siću uvaliti.
taj koji kupi od mola bi opet morao dati javnu ponudu, tako da bi i mirovinci mogli njemu prodati…
iako, ja sam za to da se zavrsi vise ova prica, kakvi mirovinci, kakav adris, nek mol kupi legalno dio za koji je dao ponudu…sve drugo su gluposti
Mol kad skupi preko 50% kasnije svoj dio može prodati i za duplo, a kome će mirovinci svoju siću uvaliti.
taj koji kupi od mola bi opet morao dati javnu ponudu, tako da bi i mirovinci mogli njemu prodati…
iako, ja sam za to da se zavrsi vise ova prica, kakvi mirovinci, kakav adris, nek mol kupi legalno dio za koji je dao ponudu…sve drugo su gluposti
[/quote]
kolega delux, tržište je otvoreno, čemu restrikcije, satko ima pravo nuditi što želi, ako mirovinci žele, neka nude
kakve to antikapitalističke pobude imate?!
[/quote]
kolega delux, tržište je otvoreno, čemu restrikcije, satko ima pravo nuditi što želi, ako mirovinci žele, neka nude
kakve to antikapitalističke pobude imate?!
[/quote]
nemam, nego zelim da se to sto prije riješi i da utrapim sto imam( nazalost jaaaakoo malo)
a mirovincima bih zabranio da kupuju inu, jer ako im je dobra po 2800, onda im je bila dobra po 1700, a nisu kupovali…iskreno, briga me i za inu i za mol i za mirovince, samo da ja svoje prodam pa onda nek rade sto god zele
[/quote]
To je jasno ali vrijeme igra neku ulogu pa i mogućnost da prvo kupe Mol. Nešto je tu riješavano sa Rusima ali nam nitko ništa neće reći pa igramo na slijepo.