mislim da će biti drugačije,mislim da će cijena ići dole,a tvoje prognoze su malo neozbiljne.
Živi bili pa vidjeli.
mauricije ne lupetaj, HANFA je poništila naloge na 2400 ,…
odkud ti to???
alesar: ” mauricije ne lupetaj, HANFA je poništila naloge na 2400 ,… ” odkud ti to???
parddon, svi nalozi veći od 2500 su poništeni, izvor http://www.bankamagazine.hr
2500 je danasnja najvisa i dosta je islo po toj cijeni…
opet alesara moram razvjeriti, današnja je najviše 2.500 kuna
meni je jasno da si ti novi u investiranju i da nisi mogao prepoznati taj psihološki momenat, zato ti predlažem da kupiš T-HT da ispraviš pogrešlu i nešto zaradiš
pazie ovo, TNSA na 8.000 i ne znam koliko BV, a INA tek ni na dvije BV, zaključujemo razvoj događanja?
daj ne filozofiraj sa psihologijom … i momentima… ti i tvoj moment sile prema dolje silom gravitacije …
Elvar: ” 2500 je danasnja najvisa i dosta je islo po toj cijeni… ” opet alesara moram razvjeriti, današnja je najviše 2.500 kuna meni je jasno da si ti novi u investiranju i da nisi mogao prepoznati taj psihološki momenat, zato ti predlažem da kupiš T-HT da ispraviš pogrešlu i nešto zaradiš pazie ovo, TNSA na 8.000 i ne znam koliko BV, a INA tek ni na dvije BV, zaključujemo razvoj događanja?
meni je jasno da si ti novi u investiranju i da nisi mogao prepoznati taj psihološki momenat,
Hehe, a zamislite koliko će biti ovakvih “rekao sam ti” “ko ti je kriv što ne slušaš” među običnim građanima gdje je jedan susjed ili prijatelj kupio a drugi nije [smiley2]
da rugam se… kako nisi upućen u financijsko stanje INE … i lupetaš da INA nije ni u peti do PLIVE … a nemaš pojma o financijskom izvješću niti ga imaš niti ga znaš čitati…
Hehe, a zamislite koliko će biti ovakvih “rekao sam ti” “ko ti je kriv što ne slušaš” među običnim građanima gdje je jedan susjed ili prijatelj kupio a drugi nije [smiley2]
upravo znalci zarađuju na račun takvih, a brzina se traži,
ne znam čemu ova pobuna oko INE, naše najveće kompanije
” mauricije ne lupetaj, HANFA je poništila naloge na 2400 ,… ” odkud ti to??? ” parddon, svi nalozi veći od 2500 su poništeni, izvor http://www.bankamagazine.hr
A hoće li poništit i transakciju u Londonu po 470,00 $ ili oko 2600,00 kuna?! [smiley2]
da rugam se… kako nisi upućen u financijsko stanje INE … i lupetaš da INA nije ni u peti do PLIVE … a nemaš pojma o financijskom izvješću niti ga imaš niti ga znaš čitati…
ja gledam psihološki momenat koji ti mrziš gledati i ne želiš priznati, a on je najbitniji uz sve te financijske pokazatelje
što se izvješća INE tiče samo ti vjeruj svemu tamo u prospketu napisano, možda uspiješ i nešto utržiti