vi i dalje mislite da nas mol pravi budalom, ja sam ipak skloniji mišljenju da je to naša vlada
ma prave nas jedni i drugi samo sto smo na ove druge navikli [lol]
NAJNOVIJA VIJEST- SVA NEZAKONITO STEČENA IMOVINA MATERIJALNA I DIONICE BIT ĆE ODUZETA I NACIONALIZIRANA
Preispitati legalnost ugovora naći nepravilnosti ,a ima ih milion,osudit krivce i nacionalizirat im imovinu bez razlike bili oni poltičari bivši ili sadašnji ili sdp ili hdz ili Mađarski Mol – zadnja slamka spasa ali najbitnije-ZAKON JE DONEŠEN.
peyo nije još donešen nego je to prijedlog zakona, sad bumo vidjeli dali će podržat ,ostatak vladajućih i opporbenih
Preispitati legalnost ugovora naći nepravilnosti ,a ima ih milion,osudit krivce i nacionalizirat im imovinu bez razlike bili oni poltičari bivši ili sadašnji ili sdp ili hdz ili Mađarski Mol – zadnja slamka spasa ali najbitnije-ZAKON JE DONEŠEN.
http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/99603/Idemo-sve-devizne-kredite-prebaciti-u-kunske.html
Vlada inace moze dici cijenu plina, a dati ponudu za 8% dionica INA-e na 2801 kn. Popijač je smiješan u dnevniku htv-a. Ako zakonski to sada vlada RH ne moze napraviti, jer je bio cilj privatizirati, onda žao mi je Vlado RH, zakasnili ste.
Taj popijača i nije čist druka i laže bezveze jer Mađari presjedaju EU iduče godine a mi tj vlada če im u zamjenu za Eu ponudit sve do gole kože,svaka pohvala ini ,jedan paket sam prodao i izgubio zaradu na dionicama kao npr,ingr,vupik,vart,djks i tako dalje,druge pakete gospodo nebute videli prije 2050 godine [cool]
Toma gledaj dnevnik 3 danas neznam ni ja šta je točno ali Jaca ja to izjavila u dnevniku-zakon je donešen…..čeka se razvoj događaja.Najidealnije bi bilo da MOL kupi dionice i da se retroaktivno oduzme sve i obiteljsko blago odnosno nasljeđe vrati doma………nagađanja ali to je stvarno zadnja slamka spasa i zato je zakon donesen u jednom danu.Vidjet ćemo sad kako to ide sa pravne strane…..kako god da je burza nam je napokon živnula.Bože pomozi.
samo treba sljedit pravog znalca ….i dobitek je tu….10% nema greske [lol] [lol] [lol]
[/quote]
potpuno se slažem sa napisanim…nažalost kolega plavi nije mogao znati da će MOL ponuditi 2800 jer već zaradu stvara znanjem i kvalitetnim ulaganjem…bude plavi na lkpc uzeo i preko 60% tak da, da , treba ga pratiti u ulaganjima. poz
[/quote]
Lane, ja mislim da je inverter najdosadniji član foruma, definitivno, nije li?
Što se tiče Ine, ostale mi još 2 pa ću ih sa užitkom prodati, a svima ostalima čestitke još jednom.
Tko je mogao pretpostaviti ovaj razvoj događaja, uostalom napisao sam da sam prodao samo zbog velike izloženosti.
lp
Vlada treba partnera i obvezno dati kontra ponudu,inaće bi mogla pasti.
Vlada treba partnera i obvezno dati kontra ponudu,inaće bi mogla pasti.
Vlada treba revidirati ugovor Ljube Jurčića iz 2003. godine. Svaki drugi potez je pušiona i za Vladu i za državu i za nas. Mađarima treba pokazati zube jer moraju biti svjesni da im je četvrtina ili bolje reći polovina tvrtke poklonjena. [bye]
Vlada može jedino prihvatiti ponudu MOL-a i prodati im dionice iz svog portfelja i tako zatrpati deficit.
Nešto mi smrdi da sve ovo baš i nije slučajno. Mol objavi ponudu bez znanja vlade, inače svog partnera, pa se onda vlada malo ljuti ali pošto je ponuda super u ovim kriznim vremenima, a blizu su izbori, proda Molu svojih 19 %, a nama proda priču da su zadržali 26 % Kunstovih postotaka ( 25 % + 1 dionica ) i da tako i dalje kontroliraju INU kao i da imaju 44 % što je u neku ruku i točno.
Ipak je to nekih 5 mlrd kuna koje bi ako bi se uložile u realizaciju energetskih projekata mogle donijeti preokret i početak pravog rasta gospodarstva.
plavi@ dosadan ili ne ,za tvoju bahatost nema instrumenta za mjerenje , ali neka, 10% na INI ha????