fitilj
Kako su krasno ispregovarali naši dužnosnici i zaštitili hrvatske interese kad su ovi spremni na taj potez. Jadna ptkm i hep vjerovatno će slijedećih 90 godina plaćati najskuplji plin u galaksiji.
sad se možemo samo pomoliti ovima koji odlučju o svemu da nam pod hitno puste automobile na tržite koji koriste pogonsko gorivo H2O,
jer ne da ćemo plaćat najskuplje gorivo na svijetu , nego ćemo još mađare i moliti da nam prodaju najskuplje gorivo na svijetu.
a kako volim dok se ubije krava zbog kile mesa
nemam komentar za ovo. Jučer gledam lpg na ini 5,30kn, pa to je živa pljačka. Vlada nas je očito sve preveslala i prodala ugarskim vladarima.
Gledala sam na MOL-ovim stranicama nigdje jos nista sluzbeno,nema nista ni na zse,tek toliko da se nebi netko zaletio i kupovao sutra na 2xxx kn.
heh istina, ja imam 11 komada siće i bijede ali prodat ću to sutra za 2500-2600. 10 tisuća kunića zarade ni kriv ni dužan, jednostavno sreća. [lol]
ne mogu vjerovati. jutros sam na vijest o ostajanju plinskog biznisa u INA-i ali i zelju mola da cijena plina ide gore, komentirao da je to logicno, kao i da bi bilo realno da mol otkupi jos par posto dionica. Zaista, to je normalno, ali da ce se to danas dogoditi, nisam ocekivao.
Ak dobro kužim radi se o 8% ine jer vlada valjda svoje ne misli prodavati. To izađe 800000×2800=2,240,000,000 Mirovinci se iskrcaju i kupe Ht od penzića. Jesam li to dobro shvatio ili…?
Što mislite što će biti posle s ovom dionicom?
Bili kako bilo ina sutra ode u nebesa i onaj tko je kupovao po 1600-1700 dobro ce zaraditi.
hoce li privatne ponudi stvarni i biti sad je manje vazno.
cestitam valasnicima dionice INA
ŽELE VEĆINSKI UDJEL
MOL nudi malim dioničarima 2.800 kuna za otkup Ininih dionica
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – MOL grupa objavila je ponudu za otkup Ininih dionica od malih dioničara te kompanije i za dionicu nudi 2.800 kuna što je čak 62,4 posto više od trenutačne tržišne vrijednosti dionica koje su danas zaključile na 1.711 kuna.
Izjavio je to poslijepodne glasnogovornik MOL Grupe u Hrvatskoj Domokos Szollar potvrđujući kako je želja MOL-a da postane većinski vlasnik Ine.
Mali dioničari, tvrde u MOL-u, imaju osam posto Ininih dionica, a ta mađarska naftna kompanija želi postati većinski vlasnik Ine (ZSE:INA-R-A). No, u MOL-u tvrde da, otkupe li svih osam posto dionica, to ni na koji način neće poremetiti vlasničke odnose i vlasnička prava u Ini koja dijele Vlada i MOL kao najveći suvlasnici.
Vlada sada ima 44 posto dionica, a MOL 47 posto. U MOL-u kažu da su se odlučili ponuditi ovu cijenu dionica, koja je identična onoj iz 2008. godine, zato što mnogi mali dioničari tada nisu uspjeli prodati svoje dionice.