Ubuduće kolege kad već ocjenjujete molim Vas objasnite ocjenu jer ovo je lakrdija.
kolega peyo…
vaša hiperprodukcija postova upitne kvalitete na velikom broju tema ovog foruma iritira puno forumaša. ponekad napišete i nešto kvalitetno, ali uglavnom su vam postovi SPAMANJE I TROLANJE foruma… otud i takve ocjene koje dobijate, sami druge nazivate drukerima i pljujete po njima, a vaše pisanje mnogi čitaju kao teško drukanje za dionice koje ste kupili.
pozdrav i bez zamjerke…
Ne zamjeram ali pričam iz prve ruke konkretno iz INE,A AKO KOGA IRITIRAM SORY IMAM PRAVO NA SVOJE MIŠLJENJE.isto kao i vi kolega ferre.Samo bih volio objašnjenje za bilo koji post -nisi u pravu, tučeš bez veze jer je to tako i tako……….Evo znači kod Vas je tako i usmjeravate me na drugačiji put i ja to prihvaćam.Upitna kvaliteta-ja govorim iskreno i otvoreno kako i mislim i ne zamotavam u celofan ako to smeta opet ok.A šta se tiče postova ja već dugo nisam pročitao nešta pametno-osim evo vašeg odgovora meni.Svaka čast i stvarno se ne ljutim-iskrenost je vrlina dobrih ljudi.Pozdrav poštovani kolega ferre.
ho cup evo nas u finom plusu
ohoooo, sve pada a INA raste i skida se sa prodaje! [thumbsup]
netko nešto zna? prodaje se INA?? [wink]
Na ini spektakli…ide to ap ap
poznato je da je INA debelo podcijenjena dionica te da je njen rast stajao jer se AZ fond krcao pa mu odgovara ovako niska cijena….ali izgleda da je sad i drugima došlo iz dupeta u glavu kakav je ovdje potencijal rasta pa je krenula kupnja sa svih strana
moguće da već danas padne brana na 1700 kn [thumbsup]
poznato je da je INA debelo podcijenjena dionica te da je njen rast stajao jer se AZ fond krcao pa mu odgovara ovako niska cijena….ali izgleda da je sad i drugima došlo iz dupeta u glavu kakav je ovdje potencijal rasta pa je krenula kupnja sa svih strana
moguće da već danas padne brana na 1700 kn [thumbsup]
a zasto je ina podcijenjena?
Ne ide to nikud osim na 1690 kao i uvijek u zadnja tri mjeseca..pa onda na 1630.. pa onda opet na 1690..pa opet na 1630 [sealed]
Ne ide to nikud osim na 1690 kao i uvijek u zadnja tri mjeseca..pa onda na 1630.. pa onda opet na 1690..pa opet na 1630 [sealed]
A nakon toga ???? [huh]
25.10.2010 10:21:00 | Izvor: Poslovni dnevnik/PressCut
Mađarska državna elektroenergetska tvrtka Magyar Villamos Muvek (MVM) zainteresirana je za preuzimanje 21,2-postotnog udjela u mađarskoj naftnoj grupaciji Mol od ruskog Surgutneftegaza.
Nagadja se da će Surgutu za izlaz za to biti prepuštena Ina.