fazan: ” Postavlje se pitanje … gdje će završiti novac koji je danas pokupljen od strane pojedinaca … u novim autima, obleki, čarapama ili u mom atlasu, đuri ili belju ??? ” Sve preko 2500 je poništeno
Pa većina transakcija i je bila do 2.500, ovih nekoliko fantazera i treba poništiti …
quark:
”
Ide val dolje. Dalo se fino stržiti na 2500 tko je imao registrirane
dionice. Zanima me mišljenje kolege mreicha i ostalih što on misli kako
će se dalje kretati cijena?
”
Mislim da sam već napisao, mogu ponoviti.
Za dva mjeseca najmanje duplo od 1690.
Za 6 mjeseci postići će vrh cijene minimum 2-5 puta od 1690. A dalje normalno trgovanje s oscilacijama +/-20%.
Nadam se poglavico da će te korisnici ovaj put ozbiljno shvatiti,hi,hi,hi, a ne ko zadnji put [smiley2]
ad 2. čitao sam neki dan u novinama da europski investitori nemaju pojma o Ini i da nema nikakvog interesa izna Hrvatske
na LSE je 3980kn
na LSE je 3980kn
nije to ti je na prodaji, netko traži toliko ali vjerojatno neće dobiti, barem ne danas
Optimistično, nema što. Držim nam fige iako ne vjerujem.
buy_sell: ” na LSE je 3980kn ” nije to ti je na prodaji, netko traži toliko ali vjerojatno neće dobiti, barem ne danas
Bid Offer Volume High Low Last Close
361.00 369.46 143,359 415.00 361.00
sa LSE
Sačekajmo kolege dok se prašina malo slegne. Onda će biti sve jasnije.
Ukratko dobar start, za sada!
[smiley2]
quark: ” Ide val dolje. Dalo se fino stržiti na 2500 tko je imao registrirane dionice. Zanima me mišljenje kolege mreicha i ostalih što on misli kako će se dalje kretati cijena? ” Mislim da sam već napisao, mogu ponoviti. Za dva mjeseca najmanje duplo od 1690. Za 6 mjeseci postići će vrh cijene minimum 2-5 puta od 1690. A dalje normalno trgovanje s oscilacijama +/-20%.
Tnx., priznajem da sam ipak bio malo manje optimističan od ovoga što smo vidjeli.
mauricije: ” buy_sell: ” na LSE je 3980kn ” nije to ti je na prodaji, netko traži toliko ali vjerojatno neće dobiti, barem ne danas ” Bid Offer Volume High Low Last Close 361.00 369.46 143,359 415.00 361.00 sa LSE
U dolarima, meštre, ne u funtama!