INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znam i ja da se javilo preko 3000 ljudi,ali nisam htio pretjerivati.Samo eto nastao je problem u novcu.
Danas neki moji dečki koji nemaju uvjete za prijevremenu mirovinu idu na razgovor o tome kako bi dali sporazumni otkaz.

p.s.
Kolega Tomcat idemo mi na našu aktualnu temu.(sat.for.-dvb-t)
Mi smo ionako daleko do mirovine.

Erste nastavlja sa prodajom INE a da se malo prisjetimo preporuka na portalima:

Erste preporuka: "Akumulirati" dionice Ine
Vaš link

Erste: Akumulirati dionice Ine, ciljana cijena 1888 kuna
Vaš link

Erste grupa: Kupite dionice Ine
Vaš link

ERSTE PREPORUKA: "AKUMULIRATI" DIONICE INE

Vaš link

itd, itd, itd, itd, itd, itd, itd, itd, itd, itd.

ALo regulator ako ga ima u ovoj Državi.

7.ERSTE & STEIERMARKISCHE 8.633 staro stanje

7.ERSTE & STEIERMARKISCHE 8618 novo stanje

Njihova rasprodaja je počela nakon desetak dana što su drukali po portalima.

PUCANJ U IVU PUKANIĆA JE PUCANJ U DEMOKRATSKU HRVATSKU

Vlada ide na smanjivanje prava Mola u Ini

Jedna od opcija u razgovorima je da se pitanje otkupa ponovno prolongira na najmanje šest mjeseci, odnosno do službenog završetka pregovora o ulasku u EU

http://www.poslovni.hr/vijesti/vlada-ide-na-smanjivanje-prava-mola-u-ini-159777.aspx

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sudski-materijali-dorh-imao-dokaz-o-dragicevicevom-stvarnom-prebivalistu/516034.aspx

who dares, wins

E ovo mi je baš sjelo…o tom trubim mjesecima.

6. listopad 2010.| Snježana Vujisić Sardelić
Loš ugovor s Molom treba raskinuti

Nije tu ništa loše…to je ŠTETNO.

meni se čini da je ina spremna za renacionalizaciju ili novi izbor strateškog partnera,da se mađarim lijepo zahvali ili ih zamoli da odu,i obeća rusima da će kupiti(lukoilu).mislim da ne bi mađari previše razmišljali.prvo sa inom imaju samo probleme,drugo mol skoro svu naftu dobiva iz ruskih izvora i nemaju izbora.
lukoil tako zatvara krug,rafinerije,skladišta na jadranu,srbija benzinske,makedonija,bih.

mislim da je u tom smjeru išao razgovor jacve i putina.lukoil ulazi u hr,mol se rješava rusa u vlasništvu,družba adrija se opet pokreće.svi zadovovoljni.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

http://www.poslovni.hr/vijesti/rusi-ne-odustaju-od-mola-i-lobiraju-za-smjenu-zsolta-hernadija-159501.aspx

nisam vidio ovaj članak,evo i tu se spominje da bi surgut odustao od mola za zamjensku energetsku kompanij,u.to jedino može biti ina,sumnjam da bi dali slovnaft gdje imaju 98 % dionica

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Erste nastavlja sa prodajom INE a da se malo prisjetimo preporuka na portalima:

Erste preporuka: "Akumulirati" dionice Ine
Vaš link

Erste: Akumulirati dionice Ine, ciljana cijena 1888 kuna
Vaš link

Erste grupa: Kupite dionice Ine
Vaš link

ERSTE PREPORUKA: "AKUMULIRATI" DIONICE INE

Vaš link

itd, itd, itd, itd, itd, itd, itd, itd, itd, itd.

ALo regulator ako ga ima u ovoj Državi.

7.ERSTE & STEIERMARKISCHE 8.633 staro stanje

7.ERSTE & STEIERMARKISCHE 8618 novo stanje

Njihova rasprodaja je počela nakon desetak dana što su drukali po portalima.

Erste nastavlja sa rasprodajom a šta su pisali i drukali po portalima možete pročitati gore, jadno da jadnije biti ne može i samo u Hrvatskoj moguće.

7.ERSTE & STEIERMARKISCHE 8618 staro stanje

7.ERSTE & STEIERMARKISCHE 8580 novo stanje

SRAMOTA KAKVE NIGDJE NEMA, ALO SAMODOL ALO HANFA PROBUDITE SE DOSTA JE SPAVANJA, POČMITE REGULIRATI TRŽIŠTE I RADITI ZA ONO ZA ŠTO VAS POREZNI OBVEZNICI PLAĆAJU.

PUCANJ U IVU PUKANIĆA JE PUCANJ U DEMOKRATSKU HRVATSKU

6. listopad 2010.

MINGORP: Mol nije dostavio suglasnost za objavu glavnog ugovora

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva poslalo je danas priopćenje kojim opovrgava pojedine medijske napise po kojima Vlada RH nije voljna javno objaviti Glavni ugovor o plinskom poslovanju potpisan između Mola i Vlade iz 2009., iako je od Mola za tu objavu dobila potrebnu suglasnost.

"Nije točno da Vlada RH ne želi objaviti navedeni Ugovor. Također, nije točno niti da je MOL Vladi RH dostavio potrebnu suglasnost za tu objavu", stoji u priopćenju. Naime, kako se dalje navodi, Mol je Ministarstvu gospodarstva dostavio informaciju o davanju preliminarne suglasnosti za objavu Ugovora, ali s jasnim ograničenjima vezanim za objavu teksta u cijelosti.

Pored toga, poručuju iz Ministarstva, Mol jasno daje do znanja da se odriče bilo kakve odgovornosti za eventualnu štetu koja bi mogla nastati prema trećima, tj. svu odgovornost za objavu snosila bi Vlada RH.

"Vlada RH ne može pristati na takva ograničenja i čim od MOL-a dobije potpunu suglasnost za objavu navedenog Ugovora, osobito u pogledu odgovornosti za štetu, Vlada RH će Ugovor i objaviti", zaključuje se u priopćenju.

(pd)

Dakle VELIKA VJEROJATNOST je da ako bi objavom Ugovora mogla nastati šteta prema trećima ( tko je treći igrač? ) da je Ugovorom učinjna šteta drugom, a u ovom slučaju drugi je INA ili RH.

gomila se kupnja [rolleyes]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Čisti se ask na INI, neće dugo još ova letargija, a kupnja se gomila gubi se strpljenje pojedinih fondova. a i ova cijena je smješna mora se priznati.

INA ima velike predispozicije za debeli rast ,samo kada-kad se razotkriju sve afere,a njih ima za idućih 10 godina suđenja i malo je zatvora u Hrvatskoj nemaju kud sa tolikim menadžerima sa plaćama koje su tajne , ugovorima da ti pamet stane ,autima ,karticama……Sad će ih većina otići sa debelim otpremninama u novcu plus u dionicama za koje se ne zna.AKO se pitate kako se ne zna -OBJAŠNJENJE-Radnici su dobili na otkup 7 posto,postojala su dva kruga otkupa.U prvom otkupu su nas odmah pitali da li želimo još dionica ako netko ne bude htio i normalno da su svi pristali.I sad dolazi najveća prevara svih 16000 zaposlenih u INI.Po nekim izračunima sindikata i ljudi više od 70 posto ljudi koji su se prijavili za dokup drugog kruga je odustalo,ili kupilo nešta sitno.Puni paket povlašenih dionica brojem je bio 26.SAD SI PROBAJTE IZRAČUNATI GDJE JE I KOLIKI BROJ DIONICA IZ DRUGOG KRUGA NESTAO NETRAGOM.Zato da spasimo građvinarce od propasti ajmo u izgradnju novih većih zatvora jer će svi biti popunjeni ,a usput će se otvoriti hrpa novih radnih mjesta u istima i HRVATSKA IZLAZI IZ KRIZE………….. I još samo da se nadovežem na izjavu, da bi Hrvatska INU natrag-kad se nekom nešta da to se više ne vraća.

peyo

New Report

Close