Jako dobro kolega od kada sam kupio cijena pala 30 kuna a vama vjerovatno u USA ni gaće na štapu nisu ostale.
p.s kad vidim tko kupuje odmah se stavljam na bid.
barbastari @ dokup i samo dokup….ostao sam samo na stapu….i gace odnijelo. [rolleyes]..sad ozbiljno….cjena 1700 je primamljiva mora se priznati….
PREPORUKE
Raiffeisen: Držati dionice Ine, ciljana cijena 2.031 kunu
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/raiffeisen-drzati-dionice-ine%2c-ciljana-cijena-2.031-kunu,78984.html
PREPORUKE
Raiffeisen: Držati dionice Ine, ciljana cijena 2.031 kunu
Eto da nije nji ja to ne bih znao.
Dionice 100%, INA 98%,
ŽIVI I ZDRAVI BILI.
Ja ne mogu vjerovati da je ovako slab interes malih diničara za INU, izgleda da većina rađe ide u dinice na kojima vlada prava pravcata kladionica.
Također, solidna ciljana cijena koju su fiksirali analitičari Raiffeisena podigla je dionice Ine (ZSE:INA-R-A) 0,6 posto. Još ako legne neka lovica od Diokija (ZSE:DIOK-R-A) ovih dana, bit će to dobar tjedan za Inu.
Ja ne mogu vjerovati da je ovako slab interes malih diničara za INU, izgleda da većina rađe ide u dinice na kojima vlada prava pravcata kladionica.
Također, solidna ciljana cijena koju su fiksirali analitičari Raiffeisena podigla je dionice Ine (ZSE:INA-R-A) 0,6 posto. Još ako legne neka lovica od Diokija (ZSE:DIOK-R-A) ovih dana, bit će to dobar tjedan za Inu.
dobro je dok dinkec ima municije za ove 500 tice…. [cool]
Nitko nije komentirao ovaj moj post a mene zanima vaše mišljenje.. barbastari? Ja mislim da će ovo spustit INU, prodao sam ju na 1800 i čekam ju na 1400, 1300…
Neda Dinkec niže naravno sa našim parama pm3, al realno bi bilo okolo 1580,00
cca
Nitko nije komentirao ovaj moj post a mene zanima vaše mišljenje.. barbastari? Ja mislim da će ovo spustit INU, prodao sam ju na 1800 i čekam ju na 1400, 1300…
[/quote]
Možeš ti čekati i na 1000 i na 100, nitko ti ne brani ali pogledaj TOP10, stalno nadokupljuju rijetko se može viditi da je netko prodao.
Očito da je dionica jako, jako zanimljiva velikima a to je onda prava preporuka za kupnju, bar meni, možda griješim.
@inverter
Ne treba njemu neka velika municija za obranu pa tu je jako mali broj slobodnih dionica na tržištu.
[/quote]
Možeš ti čekati i na 1000 i na 100, nitko ti ne brani ali pogledaj TOP10, stalno nadokupljuju rijetko se može viditi da je netko prodao.
Očito da je dionica jako, jako zanimljiva velikima a to je onda prava preporuka za kupnju, bar meni, možda griješim.
@inverter
Ne treba njemu neka velika municija za obranu pa tu je jako mali broj slobodnih dionica na tržištu.
[/quote]
slazem se zato i siba ove 500 tice….na cca 9xx kn je ljepo skupio….gledao sam kako god je netko tresao po bidu…ovaj nove 500 tice.izbacivao … [thumbsup] nadam se da ih je iskipao iznad 1800kn… ako je ..to je posao…..
@inverter
Nije još nikada prodao niti jednu dionicu INE, a pomalo dokupljuje stalno, ako propadne on odo i ja sa njim skupa.
[img]http://www.zwatla.com/emo/2007/3D-blue/005.gif[/img]