Moj odvjetnik je gospon koji je vrlo uspješan čovjek, bez sklonosti alkoholu..
A ja danas podebljao za cca 50 komada ine..
a ja uzeo 60 komada na 1740-1750…
cini se da smo samo nas dvojica to kupovali…
[lol]
Ma meni je jedino žao branitelja…
[/quote]
Meni je žao vas sindikalista jer ste većinu dionica zadnjih dva mjeseca prodavali sa minusom. No nema veze, lijepo ste zaradili u 2009. pa sad možete koji milijunčić i izgubiti, jel tako…..???
Nažalost niste prepoznali Lokalno Dno, a vidim ne vidite niti Lokalni Vrh [lol]
Sad vjerovatno utapate tugu u jeftinom viskiju u nekoj jarunskoj krčmi.??? [cry]
Čaše perem …ruke mi krvave….
oči pune dima….suzne i zrljave……..
jel tako g.Liječeni Alkoholičaru [wink]
"tko je jamio,jamio"!
[/quote]
Meni to ipak izgleda drugacije.Spominje se da u slucaju nemogucnosti vracanja duga MOL-u, Vlada ce moci otkupiti 100 milja eura obveznica.Postoji jedan problem, a to je od kuda Vladi 100 milja? i koji su to fondovi uz ciju pomoc moze otkupiti obveznice.Vlada jedva ima za sapun u saboru i samo gleda da proda nesto imovine.Gazprom ce dodatno stisnuti Vladu oko plina, jer ugovor je istekao 31. prosinca.Vecina drzava u regiji je ugovor vec produzila, ali nisam siguran za nas.
"tko je jamio,jamio"!
[/quote]
Meni to ipak izgleda drugacije.Spominje se da u slucaju nemogucnosti vracanja duga MOL-u, Vlada ce moci otkupiti 100 milja eura obveznica.Postoji jedan problem, a to je od kuda Vladi 100 milja? i koji su to fondovi uz ciju pomoc moze otkupiti obveznice.Vlada jedva ima za sapun u saboru i samo gleda da proda nesto imovine.Gazprom ce dodatno stisnuti Vladu oko plina, jer ugovor je istekao 31. prosinca.Vecina drzava u regiji je ugovor vec produzila, ali nisam siguran za nas.
[/quote]
Ne brini ti od kud vladi lova.Stoka sitnog zuba će dobiti još neki harač,pedeve na 25% i eto ti love Mađari imaju pedeve 25% i nikom ništa.Čitaj što su napravili Argentinci,pretvorili deviznu štednju u domaču itd…Al dobro je,sve dok ne idu po kućama i ne tuku dobro je…….. [sealed]
Sad vjerovatno utapate tugu u jeftinom viskiju u nekoj jarunskoj krčmi.??? [cry]
Čaše perem …ruke mi krvave….
oči pune dima….suzne i zrljave……..
jel tako g.Liječeni Alkoholičaru [wink]
Kolega je li vama dobro..
Vi mene nazivate lijecenim alkoholičarem?
Ja ne znam koja je vađa dijagnoza ali vama zaista nije dobro..
Pa vi ste tvrdili da ulažete pijani na burzi
Ja alkohol ne pijem, volim sport i samo sport..
Od tud i potice moja ogromna tjelesna snaga i konstitucija..
Moj moto je što više sklekova, zgibova, trcanja…
Alkohol je zlo koje danas ubija mlade ljude, a vi ga javno propagirate da je dobro donosit burzovne odluke pod njegovim utjecajem…Zato i kupujete Hdel na 350, thnk na 2200, a niste prepoznali inu na 1600 u isto vrijeme
Rast cijena nafte podiže cijene naftnih kompanija – INA to nije pratira nego je pratila isključivo rast indexa. Ina će uskoro – 6 do 8 mjeseci – potvrditi ono što je dobro poznato a to je da se na Moghan 2 bloku nalaze znatne rezerve ugljikohidrata, a onda samo nebo je granica!
Da li sam dobro shvatio … INA je dužna državi 1,8 mild kuna poreza … Mol posuduje INI 200.000.000 EUR za koje garantira država obveznicama … zašto država ulazi u rizik za dug u kompaniji u kojoj sva upravljačka prava de facto ima MOL? Uz to opcija naplate obveznica dionicama INE. Pa mogli su im oprostiti porezni dug i pokloniti dionice.
Ina će uskoro – 6 do 8 mjeseci – potvrditi ono što je dobro poznato a to je da se na Moghan 2 bloku nalaze znatne rezerve ugljikohidrata, a onda samo nebo je granica!
Previše ugljikohidrati ti je loše za liniju.
Previše ugljikohidrati ti je loše za liniju.
[/quote]
Slažem se …. ugljikovodika!
Jeo sam Karš čokoladu pa me povuklo.
[/quote]
Sava polako s pićem [lol]