A vi ste mu advokat?
Kolega vidra, više čaja
[thumbsup]
Tako je, ja sam mu odvjetnik, a tko je vama odvjetnik g. Čaše Perem Ruke mi Krvave?? Čedo???
Jel izišao sav sindikat iz Ine??? Ili ste ostavili par komada da imate uvid u SDA [tongue]
Tako je, ja sam mu odvjetnik, a tko je vama odvjetnik g. Čaše Perem Ruke mi Krvave?? Čedo???
Jel izišao sav sindikat iz Ine??? Ili ste ostavili par komada da imate uvid u SDA [tongue]
[lol] [shocked] [thumbsup]
Moj odvjetnik je gospon koji je vrlo uspješan čovjek, bez sklonosti alkoholu..
A ja danas podebljao za cca 50 komada ine..
U čemu je uspješan?
U premlaćivanju žene i bacanju iste preko naslonjača i ostalog pokućstva? [tongue]
Moj odvjetnik je gospon koji je vrlo uspješan čovjek, bez sklonosti alkoholu..
A ja danas podebljao za cca 50 komada ine..
to su one koje si jucer iskrcao..vratio 100 kn jeftinije?
U čemu je uspješan?
U premlaćivanju žene i bacanju iste preko naslonjača i ostalog pokućstva? [tongue]
Kolega jeste li vi normalni…?
Sto je vama?
Kolega Vidra/Karoje/Španac/Jadran35/Ja znam/Karoje/ Buba Špara/ Apoksiomen/ Volkovska banka!/Škodilac/Karoje/Badman/Stevica/Španac/Rambo s Kuhačom/Karoje
svakim se postom sve više diskreditirate.
možete li mi točno izračunati koliko ste izgubili sebi i braniteljskoj udruzi sv. Juraj kupujući IGH po preko 4K. HDEL po 350 i THNK po 2200 umjesto INU po 1600? Traže li vas ljudi da im vratite novac?
molim hitan status…
Kolega Vidra/Karoje/Španac/Jadran35/Ja znam/Karoje/ Buba Špara/ Apoksiomen/ Volkovska banka!/Škodilac/Karoje/Badman/Stevica/Španac/Rambo s Kuhačom/Karoje
svakim se postom sve više diskreditirate.
možete li mi točno izračunati koliko ste izgubili sebi i braniteljskoj udruzi sv. Juraj kupujući IGH po preko 4K. HDEL po 350 i THNK po 2200 umjesto INU po 1600? Traže li vas ljudi da im vratite novac?
molim hitan status…
UŽAS
GUBITI NOVAC BRANITELJA
U Ž A S
lako s tudjim po gloginjama mlatiti [cry]
lako s tudjim po gloginjama mlatiti [cry]
Ma meni je jedino žao branitelja…
Ma meni je jedino žao branitelja…
[/quote]
i meni,
ako je to sve istina, onda taklvi ljudi nanose ogromnu stetu i samim invesitorima ali i razvoju financ menadzmenta
novi financijski inzenjering