INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ina je u ponedeljak tamo gdje joj je trenutno mjesto 1600-1650 kuna, a ove manipulacije bi HANFA trebalo malo razmotriti jer ovo nije prvi puta da se navlači one koji su neinformirani, ja sam ih zvao ali oni kažu da tu nema ništa nedozvoljeno tek da je to jedan obični novinski članak na kojega su oni koji su naivni nasjedaju tako kažu oni koju su zaduženi za naše TK pa procjenite o kakvim se ljudima radi.

ostavite se vi burze kolega…..ne valja kad raste -ne valja kad pada….pa sto bi vi….????? da vam hanfa posalje mail kad ce navalit na kupnju neke dionice ,da se u miru ukrcate [undecid]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ina u 4. mjesecu starta s istraživačkim radovima na polju Moghan – 2 u Iranu. Radovi tj seizmička snimanja će trajati cca 4 mjeseca kao i izrada pokusne bušotine.
Istraživanja odavljena prije cca 50 godina pokazala su da postoje rezerve nafte, API-40, samo se ne zna kolike su iskoristive rezerve.

Ina je u ponedeljak tamo gdje joj je trenutno mjesto 1600-1650 kuna, a ove manipulacije bi HANFA trebalo malo razmotriti jer ovo nije prvi puta da se navlači one koji su neinformirani, ja sam ih zvao ali oni kažu da tu nema ništa nedozvoljeno tek da je to jedan obični novinski članak na kojega su oni koji su naivni nasjedaju tako kažu oni koju su zaduženi za naše TK pa procjenite o kakvim se ljudima radi.

ostavite se vi burze kolega…..ne valja kad raste -ne valja kad pada….pa sto bi vi….????? da vam hanfa posalje mail kad ce navalit na kupnju neke dionice ,da se u miru ukrcate [undecid]
[/quote]
Kolega ja sam jučer prodavao jer ovo nije prvi puta da se igraju ove prljave igrice.

ONI KOJI U SVAKOM RASTU VIDE BULL I PRODAJU NA DNU A KUPUJU NA VRHU MORA DA VOZE ŠKODU..........

jadran35 @ kakve prljave???????? to je burza….kamo srece da se igraju prljave igrice svaki dan….i ovakav promet….od par milja….neznam sto vas muci????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

jadran35 @ kakve prljave???????? to je burza….kamo srece da se igraju prljave igrice svaki dan….i ovakav promet….od par milja….neznam sto vas muci????

Pogledajte kupnju pa skoro da je i nema više šta se to tako promjenilo od jučer a tek u ponedeljak, kažem vam da je INA trenutno debelo precjenjena u odnosu na skoro 99% dionica da nije ovih novinarskih vradžbina cjena bi joj bila 1400-1500 kuna.

ONI KOJI U SVAKOM RASTU VIDE BULL I PRODAJU NA DNU A KUPUJU NA VRHU MORA DA VOZE ŠKODU..........

Slušajte svi Guby-ja koji je očito desna ruka Jace i zna sve… Ček, a kad svizac zamota čokoladu u omot ???
1. ako mol mijenja išta sa rusima, šta će mu Jaca ? al Mol ne mijenja ništa…
2. zašto bi vlada prodavala paket rusima ???
3. u toj tvojoj kombinaciji , tko je vlasnik Ine i koliko će onda ostati udjela u rukama Vlade ???

Ovaj tvoj rasplet graniči sa zdravom pameti.

Ad 1.
treba mu jaca jer bilo koja promjena pozicije Molovog paketa Ine ne može bez aproovala Vlade RH. Definirano Ugovorom.

Ad2.
za novac

Ad3.

Većinski vlasnik biti će Surgut. U rukama Vlade ostat će 44,84% umanjeno za paket kojeg će prodati Rusima na javnoj ponudi. Možda prodaju sve, a možda ostave 30%, 20%, 10%, a možda su u šumi. Ovisi kolko love će im trebat.

Ovo je call na kojeg igram sljedeću godinu sa dijelom portfelja i tko hoće nek proda tko hoće nek kupi i sve 5.

Meni je INA uz još jednu drugu dionicu već koji mjesec top pozicija u portfelju (nakon prodaje LEDA) s ulaskom po 1600, ako ništa drugo znam da sa njom ne mogu(puno) izgubiti (kao neki što su trpali IGH po 4200 ili HDEL po 350) a mogu jako puno dobiti.

p.s. i ja pokratio malo preko 1800 i sad sam opet na bidu.

Slušajte svi Guby-ja koji je očito desna ruka Jace i zna sve… Ček, a kad svizac zamota čokoladu u omot ???
1. ako mol mijenja išta sa rusima, šta će mu Jaca ? al Mol ne mijenja ništa…
2. zašto bi vlada prodavala paket rusima ???
3. u toj tvojoj kombinaciji , tko je vlasnik Ine i koliko će onda ostati udjela u rukama Vlade ???

Ovaj tvoj rasplet graniči sa zdravom pameti.

Ad 1.
treba mu jaca jer bilo koja promjena pozicije Molovog paketa Ine ne može bez aproovala Vlade RH. Definirano Ugovorom.

Ad2.
za novac

Ad3.

Većinski vlasnik biti će Surgut. U rukama Vlade ostat će 44,84% umanjeno za paket kojeg će prodati Rusima na javnoj ponudi. Možda prodaju sve, a možda ostave 30%, 20%, 10%, a možda su u šumi. Ovisi kolko love će im trebat.

Ovo je call na kojeg igram sljedeću godinu sa dijelom portfelja i tko hoće nek proda tko hoće nek kupi i sve 5.

Meni je INA uz još jednu drugu dionicu već koji mjesec top pozicija u portfelju (nakon prodaje LEDA) s ulaskom po 1600, ako ništa drugo znam da sa njom ne mogu(puno) izgubiti (kao neki što su trpali IGH po 4200 ili HDEL po 350) a mogu jako puno dobiti.

p.s. i ja pokratio malo preko 1800 i sad sam opet na bidu.
[/quote]
Kolega vi ste ozbiljan investitor a ja ne vidim niti jedan ozbiljan nalog na bidu.

Ovaj ples ni INI se zove stiskavac i neće stati do 1550-1600

Kolega Sakai sto vi mislite o ini?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

A što se tu treba misliti………kolega Vilim je po običaju ostao s fenjerom u ruci i kiselim osmjehom na licu [tongue]

http://www.kucilooro.webs.com/

Kolega Vidra zakaj ste svakom loncu poklopac

Pitao sam kolegu Sakaia

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ovdje upišite svoj komentar… [tongue]

Zato kaj kolega Sakai ima važnijeg posla nego odgovarati peračima čaša………

http://www.kucilooro.webs.com/

New Report

Close