INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolege Vilim-Gubernator i Spomenka Deluks??? gdje ste??? jel završilo "preuzimanje"????
Dajte nas malo brifirajte………..jučer ste napisali dvadeset postova na temi a danas samo jedan!

Kako to?

Nije vrag da je opet kolega Vilim ostao posljednji s lampašem [wink]

Ja pomalo iskrcavam danas. Skupljao kada i neke kolege iz sindikata. Meni dosta za ovu rundu. Neka preuzima tko hoce sada…. [thumbsup]
[/quote]
ja jučer i danas a sad čekam neki drugi krug

Već viđeno, INA interesantna Rusima, naglo napumpavanje,danas već hlađenje,no pravim maherima (režiserima) dovoljno vremena za sistem ulet-izlet -ulet …nama sporima prognoziram jedno divno ljeto (07.-08.mj.)

Jaca ide u rusiju, mol mijenja dionice Ine za svoje sa rusima. nastaje javna ponuda, vlada prodaje rusima paket i krpa se rupa u proračunu (rashodi kako vidite nisu srezani nego povečani). evo ukratko da znate o čemu se radi jer vidim da vam nije baš jasno. ovo sa dugom je usputno i manje birno.

Vidi se svjetlo na kraju tunela. Rusi su poznati po tome da donose prosperitet i blagostanje gdje god se pojave. Rusi su isto tako poznati po diplomatskim pregovorima i fer cijenama.

MY PRECIOUS!!!!

ko vam kriv kaj jučer niste prodali

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

jos je i dobra cjena danas , sljedeci put ce preuzimati lukoil

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Molim Vas što više negativnih komentara!

Pokušajte malo unijeti drame, ovo nije dovoljno!

Zašto?

Svakako hoću JEFTINIJEEEE!

Pohlepa je gadna stvar, NIKAD DOSTA!

CIAO! [kiss]

LEAVE THE WORLD BEHINED

Zašto?

CIAO! [kiss]

Pa di si bio prije 5-6 dana kad je bilo po 16XX,00 kn… Nemoj tu povratnu psihologiju provoditi… I da mi je samo znat od kud tebi tolika lova s obzirom da si jučer ulupao onoliku lovu u Konzum ?! Yeah right …

jos je i dobra cjena danas , sljedeci put ce preuzimati lukoil

whuahauahah
možda i dr. Ivo kupi..nikad se nezna..glavno da se ovce šišaju..i šišaju..i šišaju.. [lol] [lol]

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Zašto?

CIAO! [kiss]

Pa di si bio prije 5-6 dana kad je bilo po 16XX,00 kn… Nemoj tu povratnu psihologiju provoditi… I da mi je samo znat od kud tebi tolika lova s obzirom da si jučer ulupao onoliku lovu u Konzum ?! Yeah right …
[/quote]

Bio sam ja tamo di je trebalo,nebrini na Hrvatskom KUPNJA na Engelskom BID!

Samo ti brini za svoj DŽEP.

Inu moram zaokružit na jednu okruglu brojku!

Iskreno mislio sam CIAO BELLO al još uvjek će proći tzv popularna"ŠULJA"

A sad lijpe pozdrav iz Azerbejdžana i moje platforme!

CIAO!
[kiss]

ps "škicnite" tu i tamo taj polularni Hrvatski lanac u kojem kupujem s interneta a kupim uvijek preko 500 kn pa mi SPIZU ili ŠPECERAJ nose direkt na platformu

LEAVE THE WORLD BEHINED

Ina je u ponedeljak tamo gdje joj je trenutno mjesto 1600-1650 kuna, a ove manipulacije bi HANFA trebalo malo razmotriti jer ovo nije prvi puta da se navlači one koji su neinformirani, ja sam ih zvao ali oni kažu da tu nema ništa nedozvoljeno tek da je to jedan obični novinski članak na kojega su oni koji su naivni nasjedaju tako kažu oni koju su zaduženi za naše TK pa procjenite o kakvim se ljudima radi.

ONI KOJI U SVAKOM RASTU VIDE BULL I PRODAJU NA DNU A KUPUJU NA VRHU MORA DA VOZE ŠKODU..........

Bio sam ja tamo di je trebalo,nebrini na Hrvatskom KUPNJA na Engelskom BID!

Samo ti brini za svoj DŽEP.

Inu moram zaokružit na jednu okruglu brojku!

Iskreno mislio sam CIAO BELLO al još uvjek će proći tzv popularna"ŠULJA"

A sad lijpe pozdrav iz Azerbejdžana i moje platforme!

CIAO!
[kiss]

ps "škicnite" tu i tamo taj polularni Hrvatski lanac u kojem kupujem s interneta a kupim uvijek preko 500 kn pa mi SPIZU ili ŠPECERAJ nose direkt na platformu
[/quote]

Ja ne znam di si ti , ni šta radiš, al ovaj tvoj tekst zvuci ko da si se najeo bunike. Ja tebe apsolutno ništa ne razumijem, totalno nepovezano, u šiframa… 500 kuna, špeceraj, … ?!!

Ajd ak itko kuži ovog deckica nek prevede na hrvatski. [undecid]

Ina je u ponedeljak tamo gdje joj je trenutno mjesto 1600-1650 kuna, a ove manipulacije bi HANFA trebalo malo razmotriti jer ovo nije prvi puta da se navlači one koji su neinformirani, ja sam ih zvao ali oni kažu da tu nema ništa nedozvoljeno tek da je to jedan obični novinski članak na kojega su oni koji su naivni nasjedaju tako kažu oni koju su zaduženi za naše TK pa procjenite o kakvim se ljudima radi.

Neinformiran čovjek može ići na izbore ali na burzu malo teže bez obzira što ponekad ispadne bolje ne čitati nego čitati gluposti. To je ipak samo izuzetak koji potvrđuje pravilo.

who dares, wins

New Report

Close