INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

PA da Gazpromu tak treba par postotaka INE , za kaj , kaj mogu sa tim, cekat dividendu ?
Ina mora još puno struktrunih promjena napraviti da bi počela nekog vraga i zaradjivati, a sad se to više ne pita niti nas neg dečke iz Madjarske. Al neka, tko je bio brz na okidaču mogao je danas dobro uloviti par postotaka.

ima vremena za tebe
naucit ces…

in in ina
[/quote]

Daleko od toga da tvoj rad na nekim dionicama nije prepoznat, dapace uspio sam i ja omastiti svoj brk na tvojim djelima, al nemoj mi rec da si stvarno mislio da ce ovo dugo trajati…
[/quote]

Target za INA-r-a 2300

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Delux, u kojem vremenskom okviru ti je tvoja prognoza ?

a da li se neko upitao što će Gazpromu dionice kad nema upravljačkih prava koje je VLADA poklonila MOL-u??????????i kako bi on to mogao skupiti 50,5%????? [pray] [thumbsup] [bye]

A da li se netko upitao mogu li se Gazprom i MOL dogovoriti?????????Znamo da Rusi u istčnoj Europi pokušavaju kupiti sve naftne kompanije,tko neće milom hoće silom (tu mislim na ruski plin i naftu,da nebi netko krivi shvatio).

Ja Vas molim da malo obratite pozornost na prosječnu cijenu!!!

Zašto??

Netvrdim; ALI, koliko bi se sutra moglo plaćati???

CIAO [kiss]

jel mislite vise ili mnaje od danas?

napisali ste da je napravila danas neku tehničku formaciju, nisam vičan tom načinu trgovanja, ali volim saslušat.
što znači da će sutra gore ili dolje?

hvala

Moammar
[/quote]

Poštovani gospodine Moammar,

pa barem Vi Libijci imate iskustva z naftom.

Zar mislite da će ovi prci od prodaje uspjeti poplašiti kupnju???

Vrijeme nam je najbolji indikator-SVE SE POKAŽE!!!

I dalje stojim da je tehnička formacija CIAO BELLO danas dobila potvrdu!

CIAO! [kiss]

LEAVE THE WORLD BEHINED

MACD je prekrižen i imamo obrnuti šampon, ispada target od 2600

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Delux, u kojem vremenskom okviru ti je tvoja prognoza ?

3 mjeseca

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ako netko moze staviti link sa Mađarskih stranica, jer sam ja trazio i nisam nasao nista o tome.

WWW.THEVENUSPROJECT.COM

Ako netko moze staviti link sa Mađarskih stranica, jer sam ja trazio i nisam nasao nista o tome.

Evo!

Hungary MOL says INA gas unit takeover by Croatia put off to end-2010 (2)

(Adds Portfolio.hu viewpoint) Hungarian oil and gas group MOL has announced on Wednesday that on 16 December it has signed an agreement with Croatia amending the Gas Master Agreement as of 30 January 2009….

LEAVE THE WORLD BEHINED

a da li se neko upitao što će Gazpromu dionice kad nema upravljačkih prava koje je VLADA poklonila MOL-u??????????i kako bi on to mogao skupiti 50,5%????? [pray] [thumbsup] [bye]

A da li se netko upitao mogu li se Gazprom i MOL dogovoriti?????????Znamo da Rusi u istčnoj Europi pokušavaju kupiti sve naftne kompanije,tko neće milom hoće silom (tu mislim na ruski plin i naftu,da nebi netko krivi shvatio).
[/quote]

to je već druga stvar i VLADA nema nikakav utjecaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gazprom popapa MOL i VLADU za gablec!!!!!!!!!!!
samo je pitanje da li hoće i KADA!!!!!!

Koje vam je ovo preuzimanje Ine po redu?
Treće?Četvrto?Peto?

budali je i jedan nick preveliko opterećenje

sad niš ne kužim
ovi na krugovalu kažu da mol ganja da ima preko 50 posto pa onda nekaj je žena mljela da i gazprom bi isto
kaj je sad to opšta pomama odjared

meni je to sumljivo da se sad aktiviraše sovjeti i ugri u jedan glas

bojim se da će opet rvati izvući kraj

Postanite Eu-robovi

Koje vam je ovo preuzimanje Ine po redu?
Treće?Četvrto?Peto?

Nije bitno, bitno je da se skuplje proda nego se kupilo.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

New Report

Close