INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kako ovo leti

Joj dajte molim vas, Gazprom ce naravno prvo najaviti svoj potez kako bi dionica u 2 dana skocila 150 kuna i onda krenuti u shoping… yeah right ! Bude vrijeme uostalom pokazalo…

Nije Gazprom ništa najavio nego je mađarski tjednik HVG u današnjem izdanju tvrdio da je ruski energetski div Gazprom zainteresiran za kupnju udjela u Ini. Znači da se o tome šuška, a kada bude zvanična vijest onda ćemo prodavati. Zar to ne bi tako nekako trebalo funkcionirati:kupi na glasinu a prodaj na vijest. Ovo sve naravno IMHO

Mean people suck and nice people swallow!

+ ina

PA da Gazpromu tak treba par postotaka INE , za kaj , kaj mogu sa tim, cekat dividendu ?
Ina mora još puno struktrunih promjena napraviti da bi počela nekog vraga i zaradjivati, a sad se to više ne pita niti nas neg dečke iz Madjarske. Al neka, tko je bio brz na okidaču mogao je danas dobro uloviti par postotaka.

PA da Gazpromu tak treba par postotaka INE , za kaj , kaj mogu sa tim, cekat dividendu ?
Ina mora još puno struktrunih promjena napraviti da bi počela nekog vraga i zaradjivati, a sad se to više ne pita niti nas neg dečke iz Madjarske. Al neka, tko je bio brz na okidaču mogao je danas dobro uloviti par postotaka.

ima vremena za tebe
naucit ces…

in in ina

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

kolega, s dužnim poštovanjem, ali ne poznajete materiju.

8% od jucer ,meni dosta,sretno imateljima

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Drago mi je da smo svi iznjeli svoja mišljenja, sad pustimo da vrijem pokaže tko je bio u pravu

a da li se neko upitao što će Gazpromu dionice kad nema upravljačkih prava koje je VLADA poklonila MOL-u??????????i kako bi on to mogao skupiti 50,5%????? [pray] [thumbsup] [bye]

ima vremena za tebe
naucit ces…

in in ina
[/quote]

Daleko od toga da tvoj rad na nekim dionicama nije prepoznat, dapace uspio sam i ja omastiti svoj brk na tvojim djelima, al nemoj mi rec da si stvarno mislio da ce ovo dugo trajati…

Ja Vas molim da malo obratite pozornost na prosječnu cijenu!!!

Zašto??

Netvrdim; ALI, koliko bi se sutra moglo plaćati???

CIAO [kiss]

LEAVE THE WORLD BEHINED

Ja Vas molim da malo obratite pozornost na prosječnu cijenu!!!

Zašto??

Netvrdim; ALI, koliko bi se sutra moglo plaćati???

CIAO [kiss]

jel mislite vise ili mnaje od danas?

napisali ste da je napravila danas neku tehničku formaciju, nisam vičan tom načinu trgovanja, ali volim saslušat.
što znači da će sutra gore ili dolje?

hvala

Moammar

رحمك الله يا قائد الوطن نعم فلسطين لن تعرف قائد محنك وصلب مثلك ووفق الله جميع فصائلنا البطلة وارجو

New Report

Close