INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mali predah,ali ipak bi moglo u blikadu. [lol]

Kolega petina…

A jedno 17 puta sam pisao zadnjih 2 mjeseca da treba pikat po ini, onako, ko čevepe, malo po malo

slazem se ,samo ne moze to svatko priznat.Ja priznajem.Nisam kupio mada je bilo za ocekivat samo je bilo pitanje vrimena kada ce. [thumbsup]

p.s. oce li Putin sputit Jacu. [lol] [lol] [lol]

Pardon,u blokadu! [lol]

Na INI imamo tehničku formaciju CIAO BELLO! [kiss]

LEAVE THE WORLD BEHINED

MACD probija nulu!!!!!!!!!!!!!!

Ali pozitivno!!!!

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Možda griješim, ali gledam malo transakcije, sve kikiriki, ništa za ozbiljno a ukupno na K i P ima oko 5,5k dionica….izgleda da opet imamo malu školicu [wink]

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

Što mislite u srednjoročnom periodu do koliko će dionica INE rasti. Možda do 2800 kn.

Joj dajte molim vas, Gazprom ce naravno prvo najaviti svoj potez kako bi dionica u 2 dana skocila 150 kuna i onda krenuti u shoping… yeah right ! Bude vrijeme uostalom pokazalo…

Baja1983@ [thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Samo Vi pišite ,sad je strategija "ČEKAM DA SE NAKUPI PA ONDA LUPAM"

Ciao! [kiss]

LEAVE THE WORLD BEHINED

Joj dajte molim vas, Gazprom ce naravno prvo najaviti svoj potez kako bi dionica u 2 dana skocila 150 kuna i onda krenuti u shoping… yeah right ! Bude vrijeme uostalom pokazalo…

Kolega,nitko vas ne tjera,vi samo gledajte! [lol]

Kolega nemojte biti ljubomorni….

Morate se veselit kad drugima rastu dionice ,pa ce i vama vaše rasti

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

New Report

Close