INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a vidi stopanja cijene na 1800,ni manje ni vise nego 248 kom.Pa netko kaze da veliki ne upravljaju CROBEX-om . [undecid]

a vidi stopanja cijene na 1800,ni manje ni vise nego 248 kom.Pa netko kaze da veliki ne upravljaju CROBEX-om . [undecid]

Zasto mislite da je stopanje cijene..ako vamje ok cijenaimate priliku kupiti..
Ja sam svoje nakupovao po 1600-1650..

Da nisam, vjerojatno bih mu skratio muke

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

In in ina

zadnja 1800 [bye]

Poseban pozdrav Stevici i njegovom krznenom mentoru [bye]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Zasto mislite da je stopanje cijene..ako vamje ok cijenaimate priliku kupiti..
Ja sam svoje nakupovao po 1600-1650..

Da nisam, vjerojatno bih mu skratio muke
[/quote]

pocelo se grickat,ide to dobro
[thumbsup]

bogami dok sam pisa popapilo sve

ovo me podsjeca na stara dobra vremena kad bi izasla koja vijset, odma u pozitivnu blokadu

Šta će biti kad skuže da nisu otkrili naftu neg probili naftovod ;))

Kolega petina…

A jedno 17 puta sam pisao zadnjih 2 mjeseca da treba pikat po ini, onako, ko čevepe, malo po malo

Ko zna zna.

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

Ina ce mnoge iznenaditi…
A ja se fino nakupovao proteklih mjesec dva

tako je kolega. Tko ima znanje ima INU. Hvala vam kolega na ovom picku, jer samo netko sa brutalnim znanjem može anticipirati čitav niz okolnosti koji će ovu dionicu potjerati na puno veće razine.

Ja sam svoje prodajne naloge isprva stavio na 2400, ali sad me strah te sam ih podignuo na 3000 jer kad Rusi krenu tu ni Abramsi ne pomažu.
[/quote]

Sram te bilo a lijepo smo pričali da nećemo prodavati ispod 3200.

SRAMI SE!

LEAVE THE WORLD BEHINED

kupuj na špekulaciju prodaj na vijest
zar nas nisu tako učili u pačjoj školici

Postanite Eu-robovi

Ina ce mnoge iznenaditi…
A ja se fino nakupovao proteklih mjesec dva

tako je kolega. Tko ima znanje ima INU. Hvala vam kolega na ovom picku, jer samo netko sa brutalnim znanjem može anticipirati čitav niz okolnosti koji će ovu dionicu potjerati na puno veće razine.

Ja sam svoje prodajne naloge isprva stavio na 2400, ali sad me strah te sam ih podignuo na 3000 jer kad Rusi krenu tu ni Abramsi ne pomažu.
[/quote]

Sram te bilo a lijepo smo pričali da nećemo prodavati ispod 3200.

SRAMI SE!
[/quote]

pa znaš da sam oduvijek sam bio skromniji od tebe. [embarass]

New Report

Close