INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/mol-zajam-ini-isplacujemo-do-kraja-godine,63794.html

Uz to, Vlada i Mol potpisali su mogućnost da INA može izdavati zamjenjive obveznice koje se mogu zamijeniti za vlasnički udjel, odnosno dionice. Nina Domazet Business.hr
Zanimljivo, zar ne?

18.12.2009.

Predsjednik Mesić u službenom posjetu Omanu od 20. do 22. prosinca 2009.

Na poziv sultana Omana Nj.V. Qaboos bin Said Al Saida predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić boravit će u službenom posjetu Omanu od 20. do 22. prosinca.
Osnovna je svrha posjeta promicanje bilateralne suradnje, osobito one na gospodarskom planu, zbog čega je u predsjednikom izaslanstvu i ministar gospodarstva Đuro Popijač.
Za vrijeme boravka u Omanu bit će potpisano i nekoliko sporazuma, odnosno memoranduma o suradnji između dviju zemalja na raznim područjima – od gospodarstva do izobrazbe kadrova za diplomaciju

Oman Oil Company je u Molu?
Zanimljivo?

Bogme jest.

who dares, wins

Bogme jest.

da sad sam i ja nasao tu vijest
pise jos uz ovo da ce biti potpisan protokol o kulturnoj suradnji dvaju prijateljskih naroda
pofuk

Bogme jest.

pise jos uz ovo da ce biti potpisan protokol o kulturnoj suradnji dvaju prijateljskih naroda
pofuk
[/quote]
Stoj! Tko ide?
Kulturno umjetničko društvo.
Društvo naprijed, kultura stoj!

who dares, wins

Bogme jest.

pofuk
[/quote]

Pta misliš odakle je došla lova Ini za zatvaranje duga?

Bogme jest.

pofuk
[/quote]

Pta misliš odakle je došla lova Ini za zatvaranje duga?
[/quote]

Milijardu i pedeset milijuna kuna je ravno 375.000 Ininih dionica po 2.800 kuna!

Milijardu i pedeset milijuna kuna je ravno 375.000 Ininih dionica po 2.800 kuna!

A otkud ti ideja da će oni obveznice pretvarati u dionice po cijeni od 2.800 kuna? Isto tako ih mogu pretvarati i po npr. 1.400 kuna.
A pošto je sa Inom i inače sve transparentno, mislim da omjer nećemo vidjeti sve do same konverzije.

danas netko skuplja , je li izišla neka dobra vijest ?

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Na nekim stranim forumima ulazak rusa U VLASNIČKU STRUKTURU smatra se neupitnim.

Na nekim stranim forumima ulazak rusa U VLASNIČKU STRUKTURU smatra se neupitnim.
[/quote]
u ovom trenutku je ta opcija malo vjerojatna:
1. Ugovor i min 5 godina nema prodaje dionica
2. MOL je trenutno u mirnim vodama, financijski i nema potrebe da brani svoju kompaniju od preuzimanja
3. Teško bi prodajom u ovom trenutku povratili uloženo

[/quote]
u ovom trenutku je ta opcija malo vjerojatna:
1. Ugovor i min 5 godina nema prodaje dionica
2. MOL je trenutno u mirnim vodama, financijski i nema potrebe da brani svoju kompaniju od preuzimanja
3. Teško bi prodajom u ovom trenutku povratili uloženo
[/quote]

Što je pozadina MOL-ove popustljivosti znat će se vrlo brzo. Inače, MOL je olujnom nevremenu iscrpljen obranom od preuzimanja i jako daleko od financijski sigurnih voda

New Report

Close