INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prodaje:
Količina Cijena
20 1.848,00
36 1.849,00
6 1.849,98
12 1.849,99
211 1.850,00
24 1.855,00
8 1.879,99
2 1.880,00
140 1.898,00
17 1.900,00
Tu je neka brana samo da li će moći zaustaviti ovu pomamu iz čista mira. [lol]

who dares, wins

već viđeno mnogo puta, opet su mali guske u magli…

Kune nisu problem, kuna nema

već viđeno mnogo puta, opet su mali guske u magli…

Nezna se tko je u magli. Sve zavisi na kojoj si strani. evo ti post iznad gdje kolega kaže da je njemu dosta za 3 dana. Kaj ti i on liči na gusku?

who dares, wins

svaka čast na realiziranom dobitku, bilo je INE neki dan po 1550 pa nije vrijedila, a danas pomama…

Kune nisu problem, kuna nema

Upravo javili demant na dnevniku o bilo kakvom preuzimanju INE od strane Rusa.

Upravo javili demant na dnevniku o bilo kakvom preuzimanju INE od strane Rusa.

KAD NESTO POLITICARI DEMANTIRJU ,ONDA JE SIGURNO ONO DRUGO [yawn] MLADI CLANU NASE OBITELJI ,DOBRO DOSAO ,DANAS REGISTRIRAN…ups sory na caps

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Da bi se desilo preuzimanje potrebno je imati više strana, a ne napisi novinskih članaka.
Tehnička analiza je ukazivala na rast, za sada se kreće u kanalu 1600-1800, a za rast je trebalo napisati novinski članak jer drugačije ne bi išlo na ovom našem tržištu.
Sada je otpor na 1800 i on neće pasti, a ekipa vam se iskrcala. Neću reći koja.

Heba se nama za ekipu. Mi radimo svak po svom. Bar ja tako..
Članak je bio u funkciji sondiranja šta javnost o tom misli. Za rezultate sondaže pitaj ekipu [lol]

who dares, wins

Članak je bio u funkciji sondiranja šta javnost o tom misli. Za rezultate sondaže pitaj ekipu [lol]

Sve pet vidi se da ste dobar čovjek, rekao bih ja i naivan poprilično. Vi živite u uvjerenju kako je Rus došao kao spas, a došao je, ali prije će na mjesec nego u INU.

Ovakav rast nije rezultat raznih glasina. Prije će biti da je uzrok u Siriji – uskoro bi se trebalo znati koliko vrijedi 25% Hayan Oil Co.

Sve pet vidi se da ste dobar čovjek, rekao bih ja i naivan poprilično. Vi živite u uvjerenju kako je Rus došao kao spas, a došao je, ali prije će na mjesec nego u INU.
[/quote]
Kolega mogao bi ja tu sad satima sa vama raspravljati ali sam si nešto rekao da se sa novim nickovime neću puno daviti. Nema to smisla, a starima ipak iz osnovne kulture čovjek mora odgovoriti. O mojoj naivnosti vam dosta govori da sam ja to kupio ispod 1600 i tada to napisao.
Vrijeme je jedini arbitar.

who dares, wins

Sretno kolega! Trebat će vam.

New Report

Close