Odlično štivo za svakog imatelja ove dionice:
…konačno prave vijesti… [thumbsup]
Ina je bomba, kad tad će ina na novi ath, čuvajte svoje dionice..
vrijeme je da vidimo novi ATH na crobexu , ja imam kandidata , a to je jed- INA [thumbsup]
[/quote]
jaca je to vec demantirala…
ali di ima dima ima i vatre
taman pisem nalog za dokup ,iiiii ode blokada….. [angry]
Molim one koji se razumiju u ovu tematiku da mi odgovore: ako ovaj rast cijene znaci da je moguce da Rusi uđu unutra, da li to znači i da je onda situacija s PTKM riješena, tj. da više neće biti rizika oko plina i ostalog?
[/quote]
jaca je to vec demantirala…
ali di ima dima ima i vatre
[/quote]
…upravo tako,slažem se sa drugim dijelom rečenice,a evo i potvrde s burze ,pozitivna blokada [thumbsup]
netko nešto ipak zna više vidi se po kupnji
neka nam jevi tko prvi sazna za informacije
Kolega imate hrpu informacija na ovom forumu. Samo se treba vratiti recimo 2 tjedna u nazad i to pročitati. Ja sam se isto tako učio i dan danas kad me neka dionica zanima pročitam o njoj skoro sve unatrag do 2006. Hebeš insajd. Info. znanje je moć.
Novinite kažu da su Bugari čvrsto uz Nabucco.
http://www.novinite.com/view_news.php?id=109966
Ina je bomba, kad tad će ina na novi ath, čuvajte svoje dionice..
vrijeme je da vidimo novi ATH na crobexu , ja imam kandidata , a to je jed- INA [thumbsup]
[/quote]
Tek smo na 60-ak kuna od cijene iz IPO, pa nije kasno ući ni sutra, doduše očekujem pozitivnu blokadu u nizu par dana, no za ATH valja pričekati da Jaca definira stvar sa Vladimirom u siječnju u Moskvi. Nije to tako daleko. [thumbsup]
Tek smo na 60-ak kuna od cijene iz IPO, pa nije kasno ući ni sutra, doduše očekujem pozitivnu blokadu u nizu par dana, no za ATH valja pričekati da Jaca definira stvar sa Vladimirom u siječnju u Moskvi. Nije to tako daleko. [thumbsup]
A što će to Jadranka srediti s Putinom. Da se vrati Beopetrol Ini ili sa će nam isporučicvati plin i naftu i još nam plaćati tu uslugu. Pobliže malo.
I postoji KazMunaiGaz – i postoji Trans – Caspian Gas Pipeline. Pogledaj malo istini u oči – zar je Mesić 2-3 puta išao u Kazakhstan tek tako! Nisu samo tu Rusi u igri za isporuke nafte i plina. Ova druga solucija je tim povoljnija zbog Ininih koncesija na polju Moghan 2! Ali tebi je sve to špansko selo izglwda.
Ina je odlična dionica i hvala bogu da napokon jedna dionica s velikim potencijalom raste.
netko nešto ipak zna više vidi se po kupnji
neka nam jevi tko prvi sazna za informacije
nema ovdi informacije, samo špekulacije koje su demantirane [yawn]