9. ZAKLJUČCI
Sukladno naftnogeološkim uvjetima opisanim i ilustriranim u prethodnim poglavljima moguće je
zaključiti da Hrvatsko podmorje, a naročito periplatformne naslage pružaju vrlo dobre izglede za
otkriće komercijalnih količina nafte i plina.
Mene je sad stvarno strah da cemo popusiti sve. U prvom redu jer se o ovome raspisalo EPH smece koje radi za zlovence a ne za nas
http://www.jutarnji.hr/dopusti-li-kosor-putinu-kupnju-mol-ovih-dionica-ina-e–moskva-ce-nam-dati-svoj-plin-i-naftu/349638/
Koliko ja vidim zlovenci ce dobiti i lng terminal i krak juznog toka… a kako to mi "nismo uspjeli" ?!
JADRANKA TREJDAJ INU ili DRZUBU ZA LNG TERMINAL INACE CEMO POPUSITI I JEDNO I DRUGO !!!!
I ne idi direktno u Moskvu vec preko Njemacke, Jadranka!
Jadranka !! Ime ti sve govori Jadranka !!!
Mozes postati najveca premijerka do sada u Hrvata a mozes i prokockati par tisuca godina povijesti.
Mene je sad stvarno strah da cemo popusiti sve. U prvom redu jer se o ovome raspisalo EPH smece koje radi za zlovence a ne za nas
http://www.jutarnji.hr/dopusti-li-kosor-putinu-kupnju-mol-ovih-dionica-ina-e–moskva-ce-nam-dati-svoj-plin-i-naftu/349638/
Koliko ja vidim zlovenci ce dobiti i lng terminal i krak juznog toka… a kako to mi "nismo uspjeli" ?!
JADRANKA TREJDAJ INU ili DRZUBU ZA LNG TERMINAL INACE CEMO POPUSITI I JEDNO I DRUGO !!!!
I ne idi direktno u Moskvu vec preko Njemacke, Jadranka!
Jadranka !! Ime ti sve govori Jadranka !!!
Mozes postati najveca premijerka do sada u Hrvata a mozes i prokockati par tisuca godina povijesti.
Jadre prodaj to Rusima imam 400 komada.
Zamisli : … Moskva ce nam DATI SVOJ PLIN I NAFTU [angry]
Majmuni pokvareni vama treba dati cavel v glavu !
@trava
budu li ti rusi placali 400kom, dobit ces ukupno za cca 1 tank eurosupera95 [lol]
Od INE očekujem da pod hitno intenzivira radove na srednjem i južnom Jadranu. Kad vidim kako se radi na talijanskoj strani srce me zaboli.
Ne treba se gledati tko će ući u partnerski odnos – po meni mogu i Rusi!
mislis li da ce rusi platit manje od madjara 2800kn po dionici ??????? sumnjam
[/quote]
Ja sam apsolutno siguran u to. Treba imati na umu da rusi nemaju stampariju i da im je svaka para bitna. Najbolje je pogledati kod srba kako su prosli dionicari i drzava sa rusima. Mislim da ima nekoliko primjera
[/quote]
Ja sam apsolutno siguran u to. Treba imati na umu da rusi nemaju stampariju i da im je svaka para bitna. Najbolje je pogledati kod srba kako su prosli dionicari i drzava sa rusima. Mislim da ima nekoliko primjera
[/quote]
Ha hahaha još jednom dokazuješ da nemaš pojma kako funkcionira TK ako to Rusi budu kupovali cijena neće biti ispod 3300 kuna, a ti si dokazao koliko znaš jer od crobexa 1300 konstatno pričaš o nekoj propasti i padu TK a ono te svakog dana uvijerava u suprotno a ti se izgleda boriš sa vjetrenjačama a i sam znaš kako je prošao onaj koji se borio sa vjetrenjačama.
[/quote]
[/quote]
Ha hahaha još jednom dokazuješ da nemaš pojma kako funkcionira TK ako to Rusi budu kupovali cijena neće biti ispod 3300 kuna, a ti si dokazao koliko znaš jer od crobexa 1300 konstatno pričaš o nekoj propasti i padu TK a ono te svakog dana uvijerava u suprotno a ti se izgleda boriš sa vjetrenjačama a i sam znaš kako je prošao onaj koji se borio sa vjetrenjačama.
[/quote]
Ne borim se protiv vjetrenjaca vec mi je stalo da nasi ljudi imaju posao doma u INI i na LNGiju i u svim ostalim firmama u HR sta je osnova TK. A po mom misljenju ovi iz proficija i transadrije su gospoda za ruse.
Rusi cuvaju novce i taj trend ce se samo pojacavati … platit ce ti za 400 dionica sa par boca plina [lol]
Uvozimo i plina i nafte iz Rusije! Kakve im još usluge trebamo činiti – odgovor je NIKAKVE!
Ako se žele širiti u ovom našem kvartu neka ULOŽE u istraživanja u JADRANU – neka na nekakav način KUPE ULAZNICU. Nikako da dođu na gotovo tržište koje je netko svorio ulažući u RAZVOJ tog tržišta. NE prodaji!
Uvozimo i plina i nafte iz Rusije! Kakve im još usluge trebamo činiti – odgovor je NIKAKVE!
Ako se žele širiti u ovom našem kvartu neka ULOŽE u istraživanja u JADRANU – neka na nekakav način KUPE ULAZNICU. Nikako da dođu na gotovo tržište koje je netko svorio ulažući u RAZVOJ tog tržišta. NE prodaji!
Ja se slazem s vama kolega ali rusi su trenutno vjerojatno najbahatijija bratija na planetu.
Ako fali para sta ne raspisete novu emisiju dionica i ponudite je SVIMA a ne samo nekima?