Točno je da BB sad proizvodi smeće jer su od njihove vlade tražili i dobili neke odgode za norme.
Mislim da je krajnji rok jesen da podignu kvalitetu jer još uvijek to ni je u funkciji kako bi trebalo biti.
No čitao sam interviju sa glavnim Rusom tamo gdje on nakon uhodavanja planira raditi i za izvoz.
Primjer tome je rafinerija ulja Modriča koja sad navodno radi po novoj tehnologiji u kombinaciji sa Slovencima i Austrijancima i da se izvozi.
jadranka kosor mora shvatiti da ne može ona upravljati kompanijama,i diktirati tempo nekome..gospodo,sve ste prodali i sada se pravite pametni..to je isto kao da prodaš auto nekome,i kasnije mu govoriš da ga ne vozi brzo,ili koje ulje da liva,i gorivo..to je bacanje prašine u oči..cijene se moraju podići,i to je puka stvarnost..kosoooka koristi metode bivšeg premijera,koje su toliko ofucane da mi se ne da komentirati to uopće,…
ja mislim da se ina namjerno uništava,kako bi se ovaj paket od 44% prodao što jeftinije,a polančec bi vjerovatno dobio vilu negdje na mediteranu..jer,nemoguće je da ina bude u gubitku,ta firma ima veliku mogućnost rasta,naftne kompanije vani su hit,a ina gluvari na ovakvim smiješnim razinama,opravdano,jer trenutno upravljanje kompanijom je katastrofa…
evo pročitao sam članak u businesu hr-u,da ina raspolaže sa nevjerovatnim rezervama vode,i procjenjuje se njena cijena dionice na 3000 kuna,ako se ti izvori aktiviraju,a hoće sigurno,jer voda je budućnost..nevjerovatno je to da na burzi nitko ne reagira na ovakve vijesti..to je apsolutno nevjerovatno…
evo pročitao sam članak u businesu hr-u,da ina raspolaže sa nevjerovatnim rezervama vode,i procjenjuje se njena cijena dionice na 3000 kuna,ako se ti izvori aktiviraju,a hoće sigurno,jer voda je budućnost..nevjerovatno je to da na burzi nitko ne reagira na ovakve vijesti..to je apsolutno nevjerovatno…
Oni koji su pametni reagiraju već danima, neprimjetno kupuju malo po malo…tko je kriv drugima što su slijepi pa ne vide ovakve fundamente…
Nafta je trenutno na najvišoj razini u 2009. godini, a procjenjuje joj se debel rast do kraja godine zbog rasta potražnje. INA s druge strane konačno prikazuje dobit u poslovanju, usput podiže cijene energenata (zadnje za 50 lipa što je postotno gledano poskupljenje od nekoliko posto, na nekim energentima i od 10%), a cijena dionice stagnira na nivou 14xx kn već dva mjeseca…Šta su se ulagači preplašili Jace koja trabunja gluposti da će natjerati INA-u da smanji cijene ili vrati dug? Hi, hi, možeš si mislit, ja prognoziram da za mjesec dana eto novog poskupljenja…
Ima tu još lijepih razloga, ali samo ovo navedeno je meni sasvim dovoljan razlog za držanje ove dionice…a tko hoće neka i dalje ignorira ove vijesti, od volje mu…
Malo je dionica koje su toliko napuhane kao INA,sve na osnovama špekulanata i laži.
Dugovi do neba cjena dionice jako visoka [rolleyes]
ja mislim da se ina namjerno uništava,kako bi se ovaj paket od 44% prodao što jeftinije,a polančec bi vjerovatno dobio vilu negdje na mediteranu..jer,nemoguće je da ina bude u gubitku,ta firma ima veliku mogućnost rasta,naftne kompanije vani su hit,a ina gluvari na ovakvim smiješnim razinama,opravdano,jer trenutno upravljanje kompanijom je katastrofa…
Koliko je meni poznato, Vlada (država) mora do ulaska u EU biti vlasnik najmanje 25+1 zlatnu dionicu. Znači može prodavati nešto više od 19% dionica INE. Isto tako Mol MORA najaviti preuzimanje INE, ali uz pristanak Vlade. Znači tih 3-4%. Ina je ustvari dužna nešto više od 300 mil. kn. To napuhavanje 2 milijarde je samo za medije da putem njih građanima pokaže kako ova Vlada ima sve u rukama, ali INU više nema. Isto tako, do kraja ove godine bit će napravljen spisak radnika koji zadovoljavaju uvjete za mirovinu. Oko 2.700 radnika.
Malo je dionica koje su toliko napuhane kao INA,sve na osnovama špekulanata i laži.
Da, i ja kažem, strašno nešto što nam rade. Sve nas samo lažu i muljaju, a zapravo dionica vrijedi 50 kn jel? [yawn]
Onaj tko danima, tjednima i mjesecima kupuje i prodaje ove dionice određuje kolika je fer cijena, a ne ti.
Daj molim te ti objasni koliko vrijedi ova dionica, pa ovo je jedan od rjetkih bisera na našem tržištu kojem je budućnost zagarantirana i molim te ne mlati gluposti jer si puno pametniji kada šutiš i da si malo pratio vidio bi da netko akumilira na 1400 i sve šta mu se ponudi uzima a ti kupi malo građevinara pa uživaj tu ti je budućnost svjetla.