INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Inače meni ovo iznenadno predomišljanje fondova u kombinaciji sa apsistinencijom od kupovanja istih miriše samo na jedno. U zamjenu da prihvate ponudu MOL-a obećao im je uskoro novi IPO sa dubokim discountima. Volio bih da se varam, ali izbori su skoro a fondovi i građani puni cash-a. Sve se posložilo.

meni miriše na to da će sanader izvuć više od 2800 za vladine dionice i to je podjelio sa fondovima.

A šta se nisu kleli u svoju braniteljsku čast da ne prodaju ispod 4000 kuna?? [embarass]

Inače meni ovo iznenadno predomišljanje fondova u kombinaciji sa apsistinencijom od kupovanja istih miriše samo na jedno. U zamjenu da prihvate ponudu MOL-a obećao im je uskoro novi IPO sa dubokim discountima. Volio bih da se varam, ali izbori su skoro a fondovi i građani puni cash-a. Sve se posložilo.

meni miriše na to da će sanader izvuć više od 2800 za vladine dionice i to je podjelio sa fondovima.
[/quote]

Moguće da bude i to. Fali jedna bitna kockica, još ne vidimo da kupuju značajno 17 dana prije MOL-ove isplate. To je ono što me kopka, zašto ne ulaze. Čovijek bi očekivao stampedo s obzirom na količinu casha.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Ta javnobilježnička pristojba ispada manja od brokerske provizije.

Tako je treba trgovati preko javnih bilježnika.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

[/quote]

Moguće da bude i to. Fali jedna bitna kockica, još ne vidimo da kupuju značajno 17 dana prije MOL-ove isplate. To je ono što me kopka, zašto ne ulaze. Čovijek bi očekivao stampedo s obzirom na količinu casha.

[/quote]
a ako je dogovor i kompromis onda mora bit i odricanja djela zarade, sumnjam da smiju baš pretjerivat i količinom i cijenom…uzmi par milijuna usput, sagni glvu i šuti….hrvatski san.

Usprkos svemu INA samo – 0,1%

[/quote]

[/quote]
a ako je dogovor i kompromis onda mora bit i odricanja djela zarade, sumnjam da smiju baš pretjerivat i količinom i cijenom…uzmi par milijuna usput, sagni glvu i šuti….hrvatski san.
[/quote]

Koja si ti godina na fax-u ?

Nikakvo iznenađenje, ta transakcija je vjerojatno već bila dogovorena, kao što sam u mojim prijašnjim postovima pričao. MOL-u ne trebaju dionice malih dioničara jer dionice vlade + fonda branitelja zadovoljavaju, a što više dobiju po ovoj cijeni dobro dobiju. Zato niti nije bilo podizanja cijene ponude, a ni OMV se nije mješao u ovu kaljužu.

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Nikakvo iznenađenje, ta transakcija je vjerojatno već bila dogovorena, kao što sam u mojim prijašnjim postovima pričao. MOL-u ne trebaju dionice malih dioničara jer dionice vlade + fonda branitelja zadovoljavaju, a što više dobiju po ovoj cijeni dobro dobiju. Zato niti nije bilo podizanja cijene ponude, a ni OMV se nije mješao u ovu kaljužu.

Gosn Zeko,znači prodati? [rolleyes]

Gotovo je gotovo!Fond branitelja odlučio prodati!!!25% MOL + 19% od vlade + 7% FB jeste 51%!!!

***obrisano***

jel vam treba prevoditi:

"Fond branitelja odlučio je prodati sve svoje dionice Ine Molu. Odlučili smo to na temelju projekcija kretanja cijena dionica koje je Upravnom odboru iznio predsjednik Uprave Erste Investa i fond menadžer braniteljskog fonda Josip Glavaš", kazala je Kosor okupljenim novinarima.

kaj neide to sad kad se drhtave ručice istresu na jako puno kuna??????
pa tu se već tjednima piše o tome…čak su i temu pokrenuli…

New Report

Close