Ako pošaljem sutra ujutro poštom jel to kasno? Jel treba doći u SDA s 3.10. ili može na pečatu od pošte biti 3.10. kao prilikom predaje poreznih prijava?
imaš 10 mil dionica, što će reći da je 140k = 1,4%
di je ona tema ne prodajem inu ni mrtav?? [lol]
pazite se redova u sda-u….prihvaćati će do ponoći, u petak…ako dođete na red u ponoć i jednu minutu, gotovo je zaboravi!!
mislim da je onaj babac iz SDA rekao da će u petak raditi cijeli dan i noć…
Eto ko posjeduje dionice. PONUDITELJ PLAĆA TROŠKOVE JAVNOG BILJEŽNIKA. Umjesto da odu kod javnog bilježnika, srede sve za 5 minuta, i pošalju poštom na trošak MOL-a. Oni stoje satima
u redu da bi MOL-u uštedjeli 47 kuna. Tako treba, vratiti što više novaca u Mađarsku.
Samim tim što će ovi tipovi izaći iz INA-e dionica će dugoročno vrijediti 10% više.
Inače kada nastupa najavljeni armagedon da ne buljim u monitor i čekam ? -1,13% i ne izgleda kao kataklizma koju se najvljivala. Ima vremena, analitičari nikada ne griješe.
kolko sam shvatio armagedon Ine se očekuje nakon isteka javne ponude, tj. u ponedjeljak. do kraja tjedna još svi mogu prodati po 2.800 KN
pazite se redova u sda-u….prihvaćati će do ponoći, u petak…ako dođete na red u ponoć i jednu minutu, gotovo je zaboravi!!
Eto ko posjeduje dionice. PONUDITELJ PLAĆA TROŠKOVE JAVNOG BILJEŽNIKA. Umjesto da odu kod javnog bilježnika, srede sve za 5 minuta, i pošalju poštom na trošak MOL-a. Oni stoje satima
u redu da bi MOL-u uštedjeli 47 kuna. Tako treba, vratiti što više novaca u Mađarsku.
Samim tim što će ovi tipovi izaći iz INA-e dionica će dugoročno vrijediti 10% više.
Inače kada nastupa najavljeni armagedon da ne buljim u monitor i čekam ? -1,13% i ne izgleda kao kataklizma koju se najvljivala. Ima vremena, analitičari nikada ne griješe.
[/quote]
Pa da potroše na poštansku markicu? Ne, ne oni to sve na teret države.
Daklen pošti ne daju par kuna za markicu, javnim bilježnicima ne daju 47kn i na kraju će ići kod doktora zbog proširenih vena od čekanja. Možda još i tuže Sda zbog čekanja pa uberu koju kintu.
Profitira Mol a za državu koga briga. Ali u tom redu će s*at po toj istoj državi koja je pristala na molovu ponudu jer ne brine o malim dioničarima. Licemjerje.
[/quote]
mnogi ipak više vole sami odnjeti u sda…to je kao neki završni čin jedne priće… [lol]
armagedon je već nastupio [thumbsup] samo što ga sljepci ne vide [tongue]
evo vam crobex na 3000 i kad INA zvizne jedno 15-20% taman ste na prvomtargetu 2800-2900…
prije godinu i pol, to je izgledalo kao konačni pad…ali eto danas su se malo zakomplicirale stvari, tako da treba očekivati i daljnje padove…IMHO održati ćemo se na 2000, možda zaronimo malo ispod toga…a onda ide dugotrajni oporavak
znaći tamo oko 2014. kada će hrvatska biti primljena u eu, možete očekivati da ćete biti skoro na 0…ali čak i da se cijene tada vrate na nivo na kojem su bile kad je crobex bio 5000, vaši troškovi držanja (diskontirani tok)…jedno 40% vrijednosti vašeg portfelja…
eto to vam se zove investiranje 1 2 3 [lol]
2750 što je +0,45%, mora da je neka greška.
2759 +0,78%. Crobex is not dead
nevezano za inu bio sam u sda… redovi ogromni.
Ako budeš išao opet reci im da pročitaju i drugu stranicu ponude. Moglo bi ih interesirati ono na dnu.
neznam zašto komentare šalju i pišu oni koji su prodali ili će to učiniti ova slijedeća dva dana.
rješili se belaja a mi koji nećemo prodati neka nas puste da pišemo, maštamo, plačemo, očekujemo, nadamo se, opet se razočaramo i tako slijedećih par godina kada MOL bude prodan Rusima.