a što da komentiramo? bežanija iz INE i prelazak u druge dionice. INA je svoje odigrala (baš ti "hvala" sanader) i sad se lova seli u dionice koje imaju znatno veći potencijal rasta. svi smo svjesni da će istekom javne ponude cjena pasti min.na oko 2600 kn. ja sam danas prodao (i ostatak familije također), nema se što više čekati, a ako MOL ponudi veču cjjenu kasnije i tako će mi doplatiti. sad samo da odlučim što kupiti
[/quote]
Ako si prodao, preko brokera, nemaš više pravo na nikakvu doplatu. Ne razumijem te? Za eventualnu doplatu dionice si morao staviti na poziciju pohranjene dionice na svom računu u SDA (za prodaju MOL-u). [undecid]
a što da komentiramo? bežanija iz INE i prelazak u druge dionice. INA je svoje odigrala (baš ti "hvala" sanader) i sad se lova seli u dionice koje imaju znatno veći potencijal rasta. svi smo svjesni da će istekom javne ponude cjena pasti min.na oko 2600 kn. ja sam danas prodao (i ostatak familije također), nema se što više čekati, a ako MOL ponudi veču cjjenu kasnije i tako će mi doplatiti. sad samo da odlučim što kupiti
[/quote]
Ako si prodao na burzi ( i ostatak familije također ) i ako MOL i ponudi veću cijenu neće ti nitko ništa doplatiti !
[/quote]
Isto tako ako prodaš na burzi, kupiš euro po 7,11 i prodaš ga za mjesec dana kada MOL bude prodavao višak kuna po 7,35, zaradit ćeš više nego što će ti MOL i Sanader možda udjeliti.
IGRAC – dali se sječaš kaj sam ti napisal? Drugi put slušaj i ne laprdaj, ako nisi bio na dopustu pa te umor hvata brzo prodaj i odi na dopust. hehhehee
[/quote]
Pa ovo je zbilja najdublje viđenje situacije ikada!
Kad netko sa ovako dugim stažem na forumu, iskustvom i širokom slikom ima čvrsto mišljenje o nečemu kužim da je svako daljnje premišljanje nepotrebno.
Poslušam čovjeka i odmah sve saspem po bidu.
Mislim stvarno ako on i njemu slični ne znaju što je najbolje onda tko zna?!
P.S.
Sad bez sarkazma.
Ovaj mi je post pomogao u odluci više nego ijedan do sada!!!
It ain’t over till it’s over. – Yogi Berra
Isto tako ako prodaš na burzi, kupiš euro po 7,11 i prodaš ga za mjesec dana kada MOL bude prodavao višak kuna po 7,35, zaradit ćeš više nego što će ti MOL i Sanader možda udjeliti.
Meni se čini da je MOL shvatio da će im dosta kuna ostati i da ih već lagano troše… [cool]
ja sam danas prodao (i ostatak familije također), nema se što više čekati, a ako MOL ponudi veču cjjenu kasnije i tako će mi doplatiti. sad samo da odlučim što kupiti
Kupi knjige!
O ekonomiji,burzi i investiranju po mogućnosti.
Mislim da ne treba prodavati.
Ne vjerujem da će se cijena srozati.
Pa u toj bi situaciji najgluplji ispao Mol! To bi značilo da će oni svim malim i malo većim dioničarima omogućiti jednu vrstu shorta! Pa što mislite kako ste pametniji od svih njih? Niste!!
Vi ste tu (i ja s vama naravno) samo pijuni i način da se zaradi je da se drži uz velike, a ne da ih se pobjedi ili nadmudri.
Ne zaboravite nikad:
KAPITAL NIJE GLUP!!!
pozdrav svima
mislim da ce se malo vas sloziti,ali dionica ina po svim svojim pokazateljima i parametrima u ovom trenutku ima manju vrijednost od 2800k.
zanima me što mislite o tome,jertu sam informaciju dobio iz uprave gdje mi je stric član.
eto samo toliko
hvala
Mislim da ne treba prodavati.
Ne vjerujem da će se cijena srozati.
Pa u toj bi situaciji najgluplji ispao Mol! To bi značilo da će oni svim malim i malo većim dioničarima omogućiti jednu vrstu shorta! Pa što mislite kako ste pametniji od svih njih? Niste!!
Vi ste tu (i ja s vama naravno) samo pijuni i način da se zaradi je da se drži uz velike, a ne da ih se pobjedi ili nadmudri.
Ne zaboravite nikad:
KAPITAL NIJE GLUP!!!
Ok, ali ajmo malo gledat i ovako: Mol nije briga za male dionicare nego gledaju svoju korist sto su u krajnjoj liniji i pokazali s ovom ponudom. Ne omogucuju sortanje dionicarima nego sebi i time ruse cijenu i smanjuju si prosijek, ali i cementiraju narednu godinu dana cijenu ispod 2800kn kako ne bi bili primorani placati razliku. Ima tu bezbroj opcija i iskreno boli me glava.
pozdrav svima
mislim da ce se malo vas sloziti,ali dionica ina po svim svojim pokazateljima i parametrima u ovom trenutku ima manju vrijednost od 2800k.
zanima me što mislite o tome,jertu sam informaciju dobio iz uprave gdje mi je stric član.
eto samo toliko
hvala
tako je kolega, dobro ste rekli, imam manju vrijednost od 2800k
A kaj stric vam je u upravi gradske cistoce?
spava danju radi nocu za gradsku cistocu
pozdrav svima
eto samo toliko
hvala
a koji ti je striko? jozo petrovic mozda? ili?