INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Meni ova situacija nije nikako jasna… neko ce radje cekati mjesec dana da dobije lovu, nego da je dobije odmah na burzi uz gubitak od 1%, i okrene jos 20-30% u nekoj drugoj dionici… a vidi diskont na HT-u…

"okrene još 20-30%"? Okrene u minus ili u plus? Kakva su vremena sve ih više okreće u minus. Zato je bolje čekati mjesec dana.
1% za mjesec dana je dobra lova. Čitaj 12,6% na godišnjoj razini.
[/quote]

Mislim da je najpametnije sačekati i vidjeti ko je ovaj koji kupuje velike količine. On bi trebao skoro izroniti u prvih 10. Takođe treba pratiti da li će mirovinci i veliki OIF-ovi izaći. Vremena ima, za 2800 možeš uvijek prodati.

Što se tiče kupnje HT-a, koju preporučuje miro25. Mislim da je kupnja HT-a prije 06.10. apsolutno neracionalna odluka.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Vidim nitko ne komentira promet od 27M kn na INI. Kao, sve je to normalno! Hm…

Dajte mi avion - Idem dobrovoljno za avijatičara u Abesiniju!

rekao bi da si fondovi stvaraju bolju pregovaračku poziciju

Što je najinteresantnije tip čisti sve što stave na 2780

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

jel može tko reći što treba upisati u KA-POP pod BROJ PREUZIMANJA.

Hvala

Hvala

Evo ti gotov link Vaš link

Ja sam analizirao neki dan promet od dana objave ponude, 01.09. Došao sam do zaključka da s obzirom na promet i s obzirom na činjenicu da se kupac još nije pojavio u prvih 10, možemo zaključiti da isti ili nije posjedovao dionice na dan 01.09 ili je posjedovao vrlo malu količinu. Dakle ne radi se o fondu, a pogotovo ne o fondu koji podebljava poziciju.

a što da komentiramo? bežanija iz INE i prelazak u druge dionice. INA je svoje odigrala (baš ti "hvala" sanader) i sad se lova seli u dionice koje imaju znatno veći potencijal rasta. svi smo svjesni da će istekom javne ponude cjena pasti min.na oko 2600 kn. ja sam danas prodao (i ostatak familije također), nema se što više čekati, a ako MOL ponudi veču cjjenu kasnije i tako će mi doplatiti. sad samo da odlučim što kupiti

pod ovom vladom nema nam spasa!!!!!

Ja sam analizirao neki dan promet od dana objave ponude, 01.09. Došao sam do zaključka da s obzirom na promet i s obzirom na činjenicu da se kupac još nije pojavio u prvih 10, možemo zaključiti da isti ili nije posjedovao dionice na dan 01.09 ili je posjedovao vrlo malu količinu. Dakle ne radi se o fondu, a pogotovo ne o fondu koji podebljava poziciju.

[/quote]

a možda je tu dosta kupaca. zašto bi bio jedan?

[/quote]

a možda je tu dosta kupaca. zašto bi bio jedan?
[/quote]

Koliko ja mogu uhvatiti, tri su veća kupca. Ali samo jadan lupa po asku, dok ova dva čekaju.

Hvala

Evo ti gotov link Vaš link
[/quote]

da ali u kojem dokumentu piše i gdje BROJ PREUZIMANJA.

a što da komentiramo? bežanija iz INE i prelazak u druge dionice. INA je svoje odigrala (baš ti "hvala" sanader) i sad se lova seli u dionice koje imaju znatno veći potencijal rasta. svi smo svjesni da će istekom javne ponude cjena pasti min.na oko 2600 kn. ja sam danas prodao (i ostatak familije također), nema se što više čekati, a ako MOL ponudi veču cjjenu kasnije i tako će mi doplatiti. sad samo da odlučim što kupiti
[/quote]

Ako si prodao na burzi ( i ostatak familije također ) i ako MOL i ponudi veću cijenu neće ti nitko ništa doplatiti !

New Report

Close