U posljednjih tjedan dana clanovi Vlade se nesto previse druze s Rusima. Pitanje koje sam si postavio kako da Sanader natjera MOL da povisi cijenu? U biti on to nemoze napraviti. Sto moze? Moze dati signal Rusima da daju kontraponudu (recimo Lukoil). Sto se dogadja u tom slucaju? MOL ostaje sokiran ali sto drugo moze osim povecati cijenu i uci u licitaciju. Ne kazem da ce se ovako razvijati stvari.
Tako bi se situacija i trebala razvijati da živimo u normalnoj državi ali Gladu boli ona stvar za logiku, njihova jedina logika je glad za lovom jer znaju da ovaj narod pati od amnezije i zapravo je ne vjeruju svojoj sreći da im to sve prolazi. Zato sami smo si krivi što skidamo gaće da nas karaju čađavi.
Cijelo vrijeme se pitamo ; tko kupuje sada i kroz cijelo ovo razdoblje javne ponude po 2800 i više. Dio su kupili OMF-ovi , ako uzmemo u obzir razne teorije urote moguće je da kupuje netko za nekoga tko je u sve upućen. Recimo da taj netko ZNA da će Vlada zamjeniti dionice po 3200-3500 kn pa kasnije dijele dobit 50 % / 50 % ! Da li ova teorija pije vodu ?
3100 kn Mol nudi.
3100 kn MOL nudi za šta ? , za Sony TV ( 52 cm ) ?
da je samodol rekaokako poruka stize, ja bih mislio da nece doci…tako da do njegovog misljenja ne drzim. sto on kao predstavnik hanfe uopce ima špekulirati ima li ili nema sanse za novu ponudu. to je isto na neki nacin utjecanje na trziste…opcenito govoreci hanfa je takva kakva je… [lol] [lol] [lol]
treba ga prijaviti hanfi
[/quote]
dodje mi da ga stvarno prijavim hanfi…
[cool]
Nekoliko puta sam pročitao jučerašnju izjavu Samodola (teletex 202) i nigdje on ne kaže da je isteklo vrijeme za kontra ponudu već da dosad nije stigla. To je rekao juče,a ne danas još k tome.
Samodol htjeli mi ne htjeli rekao je ono što nas nažalost ide, e sad, ako Mađari do kraja ne skupe dovoljno da li mogu ići na povećanje ponude, nakon završetka prve ponude za preuzimanje?
Zašto je rekao Samodol da ne može ni teoretski? Zato što da povećanje ponude i kontraponudu treba proći neko vrijeme, pa ne ide to faksom u 15:59 sati, ima određena procedura. Ostaje nam da čekamo koliko će ljudi, uključujući BF dati svoje dionice, tako da ima nade, ali ne više danas.
Samodol govori kako mu Ivo kaže ,u protivnom leti s funkcije.Tako mi je čini mi se i sa ostalim institucijama.A ovi u Braniteljskom fondu previše vole svoja dobro plaćena mjesta da bi riskirali .
I na kraju će biti kako Dr. IVO kaže
Evo link iz Večernjeg pa neka mi neko kaže šta se tu priča o rokovima i na koga se oni odnose:http://www.vecernji.hr/newsroom/economics/3172123/index.do
Nekoliko puta sam pročitao jučerašnju izjavu Samodola (teletex 202) i nigdje on ne kaže da je isteklo vrijeme za kontra ponudu već da dosad nije stigla. To je rekao juče,a ne danas još k tome.
zakon kaze 2 tjedna i to je to..
Bit će "zanimljiva" reakcija od udjelničara iz BF-a [cool]