Te činjenica da smo uradili barem 100 stranica prometa na temu famoznog Pajde, pa kako, pa zašto… a lik je obični pušioničar. [lol]
Volio bih se za par dana vratiti na ovaj post, i s guštom ti zalijepiti jedinicu [rolleyes]
Ne znam ko je Pajdo ali znam da sam prodao dionice, mislim prvi dok se izmakao nalog 2900 da bi ponuda bila 2800 hm da li tko zna zašto je MOL dobio odbijenicu? Ej ljudi MOL-u terba 6% dionica da otkupi da bi u doglednoj budućnosti osigurao kontrolni paket! Tada mu je svejejdno da li dionice kupuje OMV,Lukoil ili neko deseti jer mu ne mogu nikakve štete naudit.Nadam se da će sutra OMV dati ponudu pa taman da bace prašinu u oči javnosti.
Te činjenica da smo uradili barem 100 stranica prometa na temu famoznog Pajde, pa kako, pa zašto… a lik je obični pušioničar. [lol]
Volio bih se za par dana vratiti na ovaj post, i s guštom ti zalijepiti jedinicu [rolleyes]
[/quote]
I ja bih to volio. [wink]
EKSPLOZIJA CIJENE
Barel nafte poskupio 25 dolara, najviše u povijesti
Autor/izvor: SEEbiz
NEW YORK – Cijena nafte je skočila za čak 25 dolara u ponedjeljak, što je najveće povećanje za jedan dan u povijesti, zbog zabrinutosti oko plana oporavka finanCijske krize u SAD-u vrijednog 700 milijardi dolara.
Laka sirova nafta za listopadske isporuke je u New Yorku koštala 130 dolara za barel, što je skok od 25,45 dolara za manje od 24 sata. Cijena se stabilizirala na 122,60 dolara za barel, što je skok za 18,05 dolara. Sirova nafta je tako poslije pada ispod 100 dolara za četiri dramatična dana na burzama poskupjela za oko 40 dolara.
Ja po svemu sudeći prodajem MOL-u službenim putem. Za svaki slučaj, ako Sanader izmisli kakvih 100kn pride u produžecima. Što ćeš kad sam nepopravljivi optimist. Iako, izgrebli me medvjedi, em ti bear market, puno je ljepše bilo dok smo išli samo up up. [lol]
Ma šta će Sanader izmisliti? Da je htio izmisliti mogao je sada, imao je OMV i Lucol. Zna govoriti o javnoj nabavi i tri ponude kada su drugi u pitanju, a gledaj kako to on radi. Ma čovječe, moj glas i glas svih oko mene od sada pa za navjeke ide nekom drugom, neznam kome, ali najvjerojatnije najvećem protivniku.
Pozdrav
Upravo je Samodol mrtvačkim glasom na dnevniku rekao da nema više šanse za protuponudu, iako je tehnički gledano sutra zadnji dan za isto, a Hrvoje "pigface" Stojić da na osnovu toga očekuje pad cijene dionice na burzi. Biće je nisko na bidu, samo ne znam kako će mu to pomoći. [sealed]
Po isteku sutrašnjeg dana, jedina preostala šansa je da Sanader iskamči još koju pinku za nas na način da izmjenja dionice s MOL-om po omjeru koji ide nama u korist, te da na taj način MOL bude prisiljen isplatiti veći iznos onima koji su prihvatili ponudu. I to je to.
Ispod 3000 nemamo šta razmišljati o prodaji. Iznad 3000 ću razmisliti. Za 3500 bih je prodao. Još uvijek tako misliš?
[/quote]
Nemam ja što razmišljati, ja sam već bio razmislio i svu Inu već prodao iznad 3000, jedan dio i po 3170. Doduše, sve sam to opet i otkupio po cca 2920 i jedan manji dio po 2820. 3500 ja nisam nikad spominjao, to mi nemoj pakirati. Ali i dalje mislim da Ina vrijedi barem 3000, ali nažalost u ovom opakom bear marketu i pri trenutnim previranjima u svijetu, jednostavno ćemo se morati zadovoljiti sa 2800 ako tako bude. Ili je ostaviti djeci, nije ni to loše.
Ja po svemu sudeći prodajem MOL-u službenim putem. Za svaki slučaj, ako Sanader izmisli kakvih 100kn pride u produžecima. Što ćeš kad sam nepopravljivi optimist. Iako, izgrebli me medvjedi, em ti bear market, puno je ljepše bilo dok smo išli samo up up. [lol]
[/quote]
Kolega, ja sam se samo malo našalio (crni humor) nadam se da se ne ljutiš. I ja sam se nadao boljem raspletu događaja oko ine.
EKSPLOZIJA CIJENE
Barel nafte poskupio 25 dolara, najviše u povijesti
Autor/izvor: SEEbiz
NEW YORK – Cijena nafte je skočila za čak 25 dolara u ponedjeljak, što je najveće povećanje za jedan dan u povijesti, zbog zabrinutosti oko plana oporavka finanCijske krize u SAD-u vrijednog 700 milijardi dolara.
Laka sirova nafta za listopadske isporuke je u New Yorku koštala 130 dolara za barel, što je skok od 25,45 dolara za manje od 24 sata. Cijena se stabilizirala na 122,60 dolara za barel, što je skok za 18,05 dolara. Sirova nafta je tako poslije pada ispod 100 dolara za četiri dramatična dana na burzama poskupjela za oko 40 dolara.
Ne paničari!!! Evo ti trenutne cijene:
http://www.bloomberg.com/markets/commodities/energyprices.html
(ispod 108 $). Novinarima treba jak naslov. Panika prodaje novine!
Kolega, ja sam se samo malo našalio (crni humor) nadam se da se ne ljutiš. I ja sam se nadao boljem raspletu događaja oko ine.
Ma kakva ljutnja, pa svi smo u istim govnima. Kolektivno. Kako bi Kardum rekao, sad je kasno za ljutnju. [sealed]
Prije nekoliko dana prodao sam INU po 2815 i usao u IGH i INGRU (zaradio 20-tak %). Od danas sam opet sam u INI i to zato sto mislim da ce MOL danas povecati cijenu iz ponude. Mislim da ce se to dogoditi pred kraj trgovanja (14-15h) ako se uopce dogodi. Pozdrav!
Napravio si dobar posao
je istina ja nisam imao muda odnosno glup sam 100%,odnosno mozak dobro radi ali tijelo ga nije htjelo poslusati.nema mi druge nego kaziprst odrezati jer za nista ne sluzi [cry]
Ako je Samodol izjavio da nema teorijske šanse za povećanje ponude/cijene zašto onda kupuješ?