(igrač) samo zatebe.
Postoji mogučnost da asteroid imenovan dolar padne u Hrvatrsku i da Hrvatska postane najbogatija zemlja svijeta, hehehehe. Prestani sanjat i sleti na tvrda tla. Stvarno ste dosadni.
Ja sam svoje mišljenje objasnio i napisao a ti ako ga imaš ( suprotno ili bilo kakvo ) slobodno ga iznesi ! Ostale priče ostavi za svoje prijatelje kada sutra odeš u vrtić !
sutra ide pojacana ponuda mola, rekla mi je tako moja kristalna kugla…bit ce za ribicu…
MOL-u istječe rok za promjenu ponude za Inu
sutra ide pojacana ponuda mola, rekla mi je tako moja kristalna kugla…bit ce za ribicu…
Nema vece ponude jasno je svima a ako fondovi ne prodaju dionica bice pravi pakao nakon 03.10 mogo bi crobex na 2500(NEDAJ BOŽE) u kešu sam 100% juros izaso ali nije mi drago ako bude potopa crobexa
Upravo je Samodol mrtvačkim glasom na dnevniku rekao da nema više šanse za protuponudu, iako je tehnički gledano sutra zadnji dan za isto, a Hrvoje "pigface" Stojić da na osnovu toga očekuje pad cijene dionice na burzi. Biće je nisko na bidu, samo ne znam kako će mu to pomoći. [sealed]
Po isteku sutrašnjeg dana, jedina preostala šansa je da Sanader iskamči još koju pinku za nas na način da izmjenja dionice s MOL-om po omjeru koji ide nama u korist, te da na taj način MOL bude prisiljen isplatiti veći iznos onima koji su prihvatili ponudu. I to je to.
Uigrana je to ekipa(Arsenal je mala beba za njih),baš zato im ništa nevirujen.Kako složno navlače na prodaju,za prste lizat [sealed]
Zaboravija sam današnju kupovinu,kolega igrač snimija je ono prenemaganje +- oko .2800.Pošteno govoreć neznam šta dalje al mi nešto tu smrdi,smrdi brale samo tako [sealed]Ispričavam se na riječniku [sealed]
Neka ostane zabilježeno:
Količina dionica za koje je u Depozitoriju s prethodnim uredovnim danom obrađen primitak KA-POP obrazaca i upisan prihvat ponude za preuzimanje:
7.736 dionica
OIL
125.05
+20.50
+19.61%
Džaba neda MOL vec 2800 eeeeeeeeeeeeeeeeee mozda kad se ivo ujutro probudi rekne madjarima ode nafta dizi ponudu na 3000 [sealed]
Teletekst str. 202
…Kako do današnjeg dana nitko nije zatražio izmjenu postojeće ponude niti se pojavila konkurentska ponuda, praktično nema ni teoretske ni praktične mogućnosti da se to učini, tvrdi Ante Samodol, predsjednik uprave HANFA-e…