ali ja i dalje vjerujem da se ina neće prodati ispod 3000,00 kn..još malo,pa ćemo viditi–do utorka..čitam u globusu da je stvar sa inom dogovorena,tj. zamjena dionica da je dogovorena…ja mislim da će vlada svoje dionice zamijeniti sa mol-ovim,a da će se ponuditi malim ulagačima i institucionalnim investitorima prodaja na 3000-3200…uostalom,ja ih neću dati ni za 3000,00..svakako sad slijedi euforija koja će zahvatiti i inu,sad nam je mol samo uteg..da-da,kako se sve preko noći promijeni..ko bi gori,sada doli je–ko bi doli,sada gori je…
Koliko vidim skoro svi postovi su ti vezani uz INU ,nešto tebe jako muči ovdje.
Ovo se odnosi na lokegu LookaBornu
Ovo se odnosi na lokegu LookaBornu
[/quote]
apsolutno nemam nikakve intese osim promatracima ukazat i na drugu mogucnosti…
kako god sljedeci post mi je 10.10 pa cete nesto valjda i argumentirat umjesto pratiti moje postove…
Povećanje Molove cijene za dionice Ine – čista utopija
Nakon plana Uprave Ine da dio dionica proda, a dio zadrži, iz Vladi bliskih izvora čuje se da bi se slično rješenje moglo sugerirati/odabrati i za Braniteljski fond .
Ako oko preuzimačke cijene za dionice Ine još postoji ikakva neizvjesnost, već u utorak je više neće biti ni teorijski. Sa 23. rujnom istječe zakonski krajnji rok za kontraponudu, ali i za izmjenu postojeće ponude mađarskog Mola.
Obzirom da je INA "precijenjena" na 2800 kn u usporedbi sa sektorom predlažem vrlim hrvatskim pregovaračima iz Vlade da pregovorima spuste cijenu na realnu vrijednost i po toj cijeni otkupe 25% dionica od MOL-a.
Neizvjesnost i dalje traje.
Količina dionica za koje je u Depozitoriju s prethodnim uredovnim danom obrađen primitak KA-POP obrazaca i upisan prihvat ponude za preuzimanje:
5.897 dionica
Na ovo gore se ne može nikako drugačije komentirat nego da se mađari koriste svim sredstvima da bi skupili što više na 2800. [rolleyes]
Obzirom da je INA "precijenjena" na 2800 kn u usporedbi sa sektorom predlažem vrlim hrvatskim pregovaračima iz Vlade da pregovorima spuste cijenu na realnu vrijednost i po toj cijeni otkupe 25% dionica od MOL-a.
Do sada je uvijek bio dobar znak kada su naši vrli analitičari prognozirali i pisali o PRECIJENJENIM dionicama.
Dragi naši prijatelji i mali investitori
VJERUJTE SAMO SEBI JER RIZIK I DOBIT SNOSITE SAMI!!!!!
INA d.d. – skidanje zabrane raspolaganja za INA-R-A
09.09.2008
Temeljem Odluke Vlade RH o načinu prodaje, cijeni, posebnim pogodnostima, vremenu prodaje i uvjetima prodaje dionica INA-industrija nafte d.d., zaposlenicima i ranije zaposlenima u društvima koje čine INA grupu (NN 77/08, 94/07 i 104/07), utvrđeni su rokovi zabrane raspolaganja dionicama INA-Industrija nafte d.d.
Središnja depozitarna agencija d.d.obavještava dioničare kojima je određena zabrana raspolaganja u trajanju od 10 mjeseci da će skinuti navedenu zabranu raspolaganja, odnosno izvršiti preknjižbu dionica s pozicije zabrane raspolaganja na odgovarajuću poziciju (slobodnu ili založenu) tako da će dana 22.9.2008. biti moguće raspolaganje predmetnim dionicama.