INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja ni sam neznam sto bih napravio. prodati ili drzati svoj paketic od 26 kom. pricekat cu jos koji dan da vidim rasplet…pozdrav svima!! [bye]

kolega, ako niste sigurni u ovu dionicu- prodajte ju, ali na burzi.
nemojte prodavati u ovoj Micky Mouse ponudi!

[/quote]
sad cu dobiti jedinicu ali da covjeka informiram
potpuno krivo barem ako vjerujete da ce konacna ponuda proci po vecoj cijeni od trzisne na burzi a ne treba vam sutra ova za trejdanje.

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

ovaj rally je dobar i za inu, neka potraje sto duze
MOL ima jos samo vremena do 23.09!!

Ne pratim temu, što se događa 23.09.?

I još jedno laičko pitanje, kakvi su izgledi da MOL povisi ponudu, ako u međuvremenu ne dođe ponuda od nekog drugog?

Ja se ovih dana riješio INE i kupio ADRS-P-A po 335, ADPL po 80, IGH po 7800 i LRH po 1960. Zarada u dva dana oko 15%. Onima koji su ostali želim puno sreće. [bye]

@Ivan1902

tim gore ako ostavis dionice na cekanju
usporedih slucaj pliva, najjacu dionicu u hrvata tako vidim i inu poslije preuzimanja samo sta ovdje nece biti drugog takmaca

neusporedivo tak da ti to ne stoji.Kolko barr ima plivinih dionica a kolko bude mol imao ine.Zar i HT onda ne vrijedi jer svabo ima 51%….
[/quote]
Nitko ne kaze da dionica ne vrijedi, no u ova dva tjedna tržište je palo 20-ak posto a ina je statirala čak štoviše novac se izvlačio iz drugih dionica da bi se ova obranila.
Dali je to zbog njene vrijednosti ili ?
[/quote]
kolega kad je voda u ušima ne gleda se vrijednost, stovise kakvo ce biti zaranjanje posle 3.10 to cemo tek saznati.
zasto bi "otkupljivali" Inu pa kardum je jednom i rekao kako burza nije otkupna stanica sto dionicari misle a da ce neki prekasno saznati svjedocicemo tome.
netko spomenuo na krilima fundamenata ide gore, ne vidim niti jedan razlog za to.i INGR je imala fenomenalno izvjesce pa nije isla gore vec se jucer po 20k ilti 140 trzila
poslije neuspjesne ponude odnosno preuzimanja i malog interesa zasto mirovinci nebi "otkupjivali" po 20% nizim cjenama a za godišnje izvjesce mogu podic na 2800 i svi sreti i zadovoljni cekaju rasplat ako i kad ga bude.
za njihovih garantiranih 2800 im svejedno a s jeftinijim dokupom popravice prosjek cijene do objave ponude sto je bilo preko 2900.
pa povlacili su lovu da sacuvaju cijenu i stvore prividno super sigurnu dionicu ali i tome ce doci kraj i prilike prolaze neki iskoriste neki ne…
bilo je drvlje i kamenje kad sam rekao ponudu na cca 2700 ali scenerij mi je vise nego izgledan.
ponovno napominjem zalosno je sto cemo ostati bez ine ali bio bi iznenaden da bude drugacije.

puno srece svima

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

I još jedno laičko pitanje, kakvi su izgledi da MOL povisi ponudu, ako u međuvremenu ne dođe ponuda od nekog drugog?

sve je u rukama Ive ako proda ili zamjeni povecanja zasigurno biti nece

to vorda,a ja zamijenio inu prije 2-4 dana sa atpl i dlkv..sad mi je portfelj—atpl 55%,ina 30%,dlkv 15%..očekujem nastavak jakog rasta dionica,a ako se ina što prije i što bolje proda,ne isključujem mogućnost totalne euforije..ovih 30% ine ipak neću dirati,nek stoji..

Kolega LOOKABORNA s kim se ti više boriš,gledam imaš 5 posta na jednoj strani a ništa nisi rekao.

nisam dobio nikakvu obavijesto od SDA , niti obrazac za prodaju dionica?

A šta će ti

to vorda,a ja zamijenio inu prije 2-4 dana sa atpl i dlkv..sad mi je portfelj—atpl 55%,ina 30%,dlkv 15%..očekujem nastavak jakog rasta dionica,a ako se ina što prije i što bolje proda,ne isključujem mogućnost totalne euforije..ovih 30% ine ipak neću dirati,nek stoji..

tako razmislja ozbiljan ulagac i ne oslanja se na Vladu, decake, kosorice i novoselce da ce ga dovesti u obecanu zemlju…
da ste jos inu smanjili na-za 20% a kupili INGR bili bi savrseni ali u svakom slucaju pohvaljujem odluku.

Kolega LOOKABORNA s kim se ti više boriš,gledam imaš 5 posta na jednoj strani a ništa nisi rekao.

istina, povukli se oni s natpisima inu bez 5k ni mrtav
nema suprostavljenih misljenja sto dovodi do zakljucka da smo sve blize mojim predvidanjima.

New Report

Close