INA graf za 15.09.2008. – 3150 – 3170 kn.
Da – ponudu si zanemario! To je TA! [thumbsup]
ima li ovdje kakva novost cim se ovako kupuje [wink]
Naivni su opet prodali , dobili besplatnu frizuru i sad možemo gore [thumbsup]
ima li ovdje kakva novost cim se ovako kupuje [wink]
Naivni su opet prodali , dobili besplatnu frizuru i sad možemo gore [thumbsup]
STIGLI LJUDI SA SEMINARA !(neki su još od tamo kupovali preko laptopa,vidio sam)
Ukoliko MOL podigne pomudu na prihvatljivu razinu i puno ljudi prihvati istu, mislite li da bi nakon ponude cijena INE mogla jako gore zbog manjeg free float-a?
nazalost obrnuto, pasti ce joj drasticno likvidnost!!
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/dcf-metoda-ina-vrijedi-2.271-kuna-po-dionici,25038.html
powered by Hypo Geldwäsche Bank [lol]
Ja tu metodu ne priznajem. Kada gospoda naprave valuaciju po DCM metodi, mozemo razgovarati.
INA vrijedi 4 kune, rekao mi mirko iz fikus vrijednosnica!!!
Ukoliko MOL podigne pomudu na prihvatljivu razinu i puno ljudi prihvati istu, mislite li da bi nakon ponude cijena INE mogla jako gore zbog manjeg free float-a?
nazalost obrnuto, pasti ce joj drasticno likvidnost!!
[/quote]
Znam za likvidnost, ali mislio sam na cijenu iste, ne na likvidnost-komentari?
Valuacija je OK.
2721+sinergije MOla (ukoliko postoje) + premija na vecinski paket kada se preuzima (barem 20%).
Pa si racunajte.
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/dcf-metoda-ina-vrijedi-2.271-kuna-po-dionici,25038.html