10. 09. 2008. | 18:05 VL
PREUZIMANJE INE Pritisak se nastavlja novim šokantnim prijedlogom za mađarsku tvrtku
I fondovi umjesto prodaje žele zamjenu dionica MOL-a
Evo dokaza o glumatanju fondova kao i utjecaju određenih skupina na iste. E sad se vi svi koji ste u AZ OMF zapitajte zašto su s vašim novcima kupovali INU na 2900 kn. [bye]
bit ce kako intedant pardon premijer odluci
pofuk
10. 09. 2008. | 18:05 VL
PREUZIMANJE INE Pritisak se nastavlja novim šokantnim prijedlogom za mađarsku tvrtku
I fondovi umjesto prodaje žele zamjenu dionica MOL-a
Evo dokaza o glumatanju fondova kao i utjecaju određenih skupina na iste. E sad se vi svi koji ste u AZ OMF zapitajte zašto su s vašim novcima kupovali INU na 2900 kn. [bye]
Neka obave zamjenu MOL : INA = 15000 forinti : 3500 kn , nama isplate razliku izmedu 2800 i 3500 i nek ih voda nosi, pametnome dosta…
Poznajem nekolicinu takvih "zlopamtila" koji su se, dok je primjerice dionica DDJH-R-A početkom 10. mjeseca 2007. bila na 300,00 Kn, nemilice zaklinjali bližom i daljnjom rodbinom kako "nema šanse" da prodaju dionicu ispod 500,00 Kn.
Danas istu prodaju po 100,00 Kn.
[/quote]
Kolegice, nije isto kad covijek sam sebe sjeb…, onda znas da si sam sebbi kriv, jbga, drugi puta cu pametnije, ali kad te netko drugi sjeb…, to je drugi par rukava, zbog takvih se stvari ljudi i na cjevcicu hrane i nose sancov ovratnik…
[/quote]
Nismo se sami sjebali nego nas je sjebao lažljivi Polančec.
Prouči cijelu priču o podjeli dionica braniteljima po smiješnoj cijeni nakon što je Polančec javno izjavio da tako nešto ne dolazi u obzir.
I meni isto.
Zanimljiva koincidencija je da mi je baš danas nestalo WC papira…
[/quote]
E Stevo svaka ti čast. Ja imam malo veći proljev pa sam si izlistao i zakon o privatizaciji INE neka se nađe.
Da li netko zna kakva je situacija sa dionicama Ine kupljenim na kredit,tj. pošto su pod zalogom da li je dovoljno ispuniti KA-POP obrazac ili treba prvo zatvoriti kredit i staviti dionice na slobodnu poziciju.
Hvala 🙂
Ako su ti dionice zalog,tj. garancija najvjerojatnije će ti banka ražiti novce da zatvoriš kredu pa tada možeš s INOm što želiš… [wink]
Poznajem nekolicinu takvih "zlopamtila" koji su se, dok je primjerice dionica DDJH-R-A početkom 10. mjeseca 2007. bila na 300,00 Kn, nemilice zaklinjali bližom i daljnjom rodbinom kako "nema šanse" da prodaju dionicu ispod 500,00 Kn.
Danas istu prodaju po 100,00 Kn.
[/quote]
Kolegice, nije isto kad covijek sam sebe sjeb…, onda znas da si sam sebbi kriv, jbga, drugi puta cu pametnije, ali kad te netko drugi sjeb…, to je drugi par rukava, zbog takvih se stvari ljudi i na cjevcicu hrane i nose sancov ovratnik…
[/quote]
Nismo se sami sjebali nego nas je sjebao lažljivi Polančec.
Prouči cijelu priču o podjeli dionica braniteljima po smiješnoj cijeni nakon što je Polančec javno izjavio da tako nešto ne dolazi u obzir.
[/quote]
A što sam ja rekao u svom postu, dajte molim vas u buduće pročitajte do kraja sa onda bacite neki komentar…
Ja sam za to da vlada ponudi građanima i fondovima da kupuju dionice INA-R-A po 2800. zašto mi ne bi bili vlasnici kompanije. Evo, ja sam odlučio da dionice strateški važnih komanija neću nikada prodavati strancima.
TUĐE HOĆEMO, SVOJE NEDAMO !!!!!!
Čim prodamo Inu, cijene goriva odoše gore. Sjetite se HT-a – koliko je bio račun nekad, a koliko sada.
Ja sam za to da vlada ponudi građanima i fondovima da kupuju dionice INA-R-A po 2800. zašto mi ne bi bili vlasnici kompanije. Evo, ja sam odlučio da dionice strateški važnih komanija neću nikada prodavati strancima.
Ja sam pak za to da vlada ponudi nama otkup po 2800, a i MOL nek nam po istoj cijeni svoje proda. Sad kad znamo da to njima toliko vrijedi, možemo im i dat fer premiju od 25 kn!
Znate onu o puški i ramenu, ne?!?!
TOČNO, trebalo bi se ORGANIZIRATI I OTKUPITI OD MOL-a DIONICE PO 2805 KN!!!!!- malo država, malo građani, malo fondovi! [thumbsup]