INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koliko ima na 2805 kuna?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Očito je da glavni razlog nesudjelovanja OMV-a i ovako niske ponude Mol-a je netransparentni deal između MOL-a i vlade RH. Kad već ima toliko nezadovoljnih zašto jednostavno se ne skupe dioničari INA-e pa svi na jedan prosvjed recimo na Markov trg i da na ulicama tražimo transparentan način privatizacije državnog dijela INA-e.

Ima li zainteresiranih? [thumbsup]

Ako ova ponuda završi na 2800 kn, ja i svi ovi oko mene koje sam nagovorio da kupe INU i njihova rodbina više NIKADA nećemo glasati za HDZ.

1000kom

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Mlati se uvijek ista slama…

Eto danas je iz OMV-a potvrđeno ono što već dugo govorim, a to je da oni neće sudjelovati po ovakvim uvjetima, a ovo za zakon o preuzimanju sam valjda prije 200 stranica napisao.

Idemo dalje.

Ima li di Pajde,vrati se Pajdo [sealed]

Ovo je do sada najdirektnije prozivanje vlade od strane OMV-a da se direktno očituju između ostalog i o svom udijelu.
Ako ovo međunarodno pozivanje na transparentnost kod privatizacije najskupljeg što imamo ostane bez poztivnog odgovora bilo bi to dno dna naše vlade.
Možda sam ludi optimist ali nekako se nadam da nismo baš toliko korumpirana nacija (pa nismo slovenci [lol] , šala mala).
Znam da nas je bliža povjest naučila da je u privatizaciji sve moguće ali jednostavno ne želim vjerovati u baš najgori mogući scenarij (2800kn) dok se ne dogodi, ako se dogodi.
Niže od 2800 neće pasti pa me ovo navijanje i čekanje na pozitivniji rasplet bar neće ništa koštati, a koliko se sve dionice ruše danas ovo čekanje ovdje bi još moglo biti i isplativo
[thumbsup]

[/quote]

Ako ova ponuda završi na 2800 kn, ja i svi ovi oko mene koje sam nagovorio da kupe INU i njihova rodbina više NIKADA nećemo glasati za HDZ.

[/quote]

Ili neka daju obrazloženje, ma nisu oni veći zagovornici hrvatskih interesa nego ja ali neka kažu ZAŠTO!

Jedan dan čitamo da Sanader napumpava Inu, a već slijedeći da je dionica 4000kn podcjenjena.
Interesantno. Možda već sutra kažu da zapravo vrijedi 1500kn.

Teško onome koji gleda, a ne vidi.

Što mislite,hoće li Inina dividenda od 2008g. biti izdašnija?
Zarada će biti jako dobra bez sumnje.

Kad je dobar vjetar i purani lete!

Janeza su Finci optužili za mito od 21 mln. eura, pa je čovjeku popularnost skočila za 5% prema zadnjim anketama.

Možda i naš Ivo na to računa? Njemu bi popularnost po toj matematici mogla skočiti još više! [lol]

Očito je da glavni razlog nesudjelovanja OMV-a i ovako niske ponude Mol-a je netransparentni deal između MOL-a i vlade RH. Kad već ima toliko nezadovoljnih zašto jednostavno se ne skupe dioničari INA-e pa svi na jedan prosvjed recimo na Markov trg i da na ulicama tražimo transparentan način privatizacije državnog dijela INA-e.

Ima li zainteresiranih? [thumbsup]

Ima +1

[/quote]

IMA + 1+1+1 [thumbsup]

IMA + 1+1+1+1

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

New Report

Close