ne vjerujem da postoji prešutni konsenzus..u nedostatku likvidnosti,fondovi moraju prodavati dionice koje su likvidne,bez obzira na to o kojoj se dionici radi,i žele li je uopće prodavati..nužda je gadna stvar..sva lova se zbila u inu,i to se itekako osjeti na drugim dionicama..u svakom slučaju,puno mirnije spavamo od drugih malih dioničara,a oni koji žele sigurnost,i dalje se priključuju nama u inu,što više oduljuju,to gore po njih..napokon sam skužio šta fondovi rade,ali je komplicirano,a i ne smijem govoriti..puno je nemoralnih fondova na burzi,i tu je probljem…ali,završit će i kurbin pir,još koji mjesec…i onda idemo gore…sve ovisi od prodaje ine,tu će se osloboditi oko 4 milijarde kuna..a to je veća lova,nego što imaju svi mirovinci za kupnju dionica..znači,nije zanemarivo….
jel to neki radnički paket?
Da, uglavnom imaš kobinacije 18 i 26 komada, jako me razveselile u 4 mjesecu ako se ne varam
Oni ne mogu na burzu zbog lock upa već direktno na molovu javnu ponudu, čini mi se jako neparavedno u ovom trenu
Nitko ne tvrdi da neće prihvatiti ponudu.Prihvatit će je svi,samo kad ponude odgovarajuču cijenu.To će tek biti dobro za ZSE. [thumbsup]
[/quote]
Količina dionica za koje je u Depozitoriju s prethodnim uredovnim danom obrađen primitak KA-POP obrazaca i upisan prihvat ponude za preuzimanje:
18 dionica
evo ga krenulo je 🙂
[/quote]
Ja se dam kladit da do kraja tjedna nece biti vise od kojih 200-250 komada…
Nitko ne tvrdi da neće prihvatiti ponudu.Prihvatit će je svi,samo kad ponude odgovarajuču cijenu.To će tek biti dobro za ZSE. [thumbsup]
[/quote]
Količina dionica za koje je u Depozitoriju s prethodnim uredovnim danom obrađen primitak KA-POP obrazaca i upisan prihvat ponude za preuzimanje:
18 dionica
evo ga krenulo je 🙂
[/quote]
Ja se dam kladit da do kraja tjedna nece biti vise od kojih 200-250 komada…
[/quote]
ma hoće ali baš ovih radničkih koje se samo tako kroz javnu ponudu mogu prodati prije roka ili čekati da istkne rok blokade i prodati na tržištu skuplje.
no što je 250 komada to se proda prvih 15 minuta svakog dana preko 2850 kuna
Tek su jučer počele stizati ponude od Mol-a na kućne adrese tako da vjerovatno i nema nekog velikog odaziva, bar sam je ja dobio jučer
Tek su jučer počele stizati ponude od Mol-a na kućne adrese tako da vjerovatno i nema nekog velikog odaziva, bar sam je ja dobio jučer
22.09 skida se lockup za one s 10 mjeseci
nakon 22.09 ostat ce mali dio podlockupom <1%
Iako MOL nudi 2800 kuna za dionicu Ine sugovornici iz Ine upozoravaju da u rezervama prirodnog plina, koji će Ina eksploatirati, a nakon liberalizacije cijene plina Ina može računati na zaradu od 40 milijardi kuna. Nakon nove valorizacije plina dionica Ine mogla bi vrijediti 4000 kuna, piše u današnjem Business.hr-u.
boli vas kita sto Madjarska nema more 🙂
Preuzimanje društva INA d.d. – stanje pohrane
18 dionica
Šta se je ovom desilo????? Da nije to MOL postavio kukavičje jeje? [shocked]
Problem je u tome što OMV i drugi ne znaju da će INA toliko vrijediti.