INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ha,hahahaha….. previše šećera je bilo u kolačima……a izgleda da im je presjelo

dan je pametniji od noći

Mislim da je svima jasno da ce konacna cijena biti preko 3000 kn.

Mislim da bi u tom slučaju cijena isti čas bila preko 3000 kn.

Ljudi se boje vlastite sjene i treba im zivi dokaz a onda je vec prekasno za zaradu.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Po meni bi cijena od 2800kn bila korektna recimo prije 4 godine.
Cijena nafte preko 100$,rekordno poslovanje INE,extra profiti a oni 2800kn.
Neznam jel smiješno ili žalosno?!

Kad je dobar vjetar i purani lete!

-po cijeni od 2800 kn iz dobiti za proteklih pola godine bi se moglo kupiti u trezor 240.000 dionica i po meni bi to bio odličan posao za dioničare INE izuzev za MOL.
-a to je na godišnjoj projekciji negdje oko 12,5 % dionica koje je ovom ponudom želio MOL kupiti.
– znači da samom kupnjom dionica po ponuđenoj cijeni neće iz svojih sredstava kupiti dionice po cijeni 2800 nego 2450 kuna, ostalo će namiriti iz dobiti INE za ovu godinu.
– sve ovo umanjeno je za iznos dobiti koju bi MOL stekao pravom svojih 25% dionica koje sada ima.
i da mi neko soli pamet kako je cijena ponude fer i korektna.
odjebaus mikimaus.

dan je pametniji od noći

MOL je do sada sve DOBIO zabadava!
A ŠTETU KOJU JE NANIO: zaustavio je razvitak a i stopirao je nakoliko koncesija za koje je bio zainteresirana INA, a progurao osobne interese ( Iren )

Najgora opcija – da MOL postane vlasnik!

MOL u desetom mjesecu može kupovati dionice NA BURZI pa neka kupuje!

Ovom ponudom za preuzimanje samo je kupio VRIJEME DA DIONICA U OVIH DVA MJESECA NE dođe na svoju FER VRIJEDNOST!!

ma nije tu mozda mol nis ni kriv vec ovi nasi budalasi

Ovo ce se vuc do zadjeg dana a onda ce osvanut vjest kako ce gospoda izmjenut ponudu a do tada mirovnici lagano skupljaju ostale dionica jer sve je ovo planirano

09.09.2008

Temeljem Odluke Vlade RH o načinu prodaje, cijeni, posebnim pogodnostima, vremenu prodaje i uvjetima prodaje dionica INA-industrija nafte d.d., zaposlenicima i ranije zaposlenima u društvima koje čine INA grupu (NN 77/08, 94/07 i 104/07), utvrđeni su rokovi zabrane raspolaganja dionicama INA-Industrija nafte d.d.

Središnja depozitarna agencija d.d.obavještava dioničare kojima je određena zabrana raspolaganja u trajanju od 10 mjeseci da će skinuti navedenu zabranu raspolaganja, odnosno izvršiti preknjižbu dionica s pozicije zabrane raspolaganja na odgovarajuću poziciju (slobodnu ili založenu) tako da će dana 22.9.2008. biti moguće raspolaganje predmetnim dionicama.

evo dodatnih dionica INE 22.09 na trzistu (cca 1-1,5%)

09.09.2008

Temeljem Odluke Vlade RH o načinu prodaje, cijeni, posebnim pogodnostima, vremenu prodaje i uvjetima prodaje dionica INA-industrija nafte d.d., zaposlenicima i ranije zaposlenima u društvima koje čine INA grupu (NN 77/08, 94/07 i 104/07), utvrđeni su rokovi zabrane raspolaganja dionicama INA-Industrija nafte d.d.

Središnja depozitarna agencija d.d.obavještava dioničare kojima je određena zabrana raspolaganja u trajanju od 10 mjeseci da će skinuti navedenu zabranu raspolaganja, odnosno izvršiti preknjižbu dionica s pozicije zabrane raspolaganja na odgovarajuću poziciju (slobodnu ili založenu) tako da će dana 22.9.2008. biti moguće raspolaganje predmetnim dionicama.

evo dodatnih dionica INE 22.09 na trzistu (cca 1-1,5%)

Par dana prije mogli bi povecati ponudu.

MOL u desetom mjesecu može kupovati dionice NA BURZI pa neka kupuje!

Ovom ponudom za preuzimanje samo je kupio VRIJEME DA DIONICA U OVIH DVA MJESECA NE dođe na svoju FER VRIJEDNOST!!

Ajde reci mi molim te koja je po tebi FER vrijednost INE i zbog čega? Nemoj mi samo reći zbog toga što si ju ti kupovao po 2900-3000 pa bi htio i ti malo zaraditi.
Napominjem da se nedavno (4.mjesec) tržilo po 2100-2200 kn i da su se skoro sve dionice danas vratile na razine iz 4.-og mjeseca ili niže a INA je danas na 2860 kn što je rast od 30%. Nadalje, ako uzmemo koja je cijena bila na IPO 1690 kn imamo rast u dvije godine od 70% a to nisam računao bonus dionice.Osobno smatram da je MOL ponudio korektnu cijenu za INU . I s obzirom kakvo je ovih dana stanje na TK, mogli smo proći i puno gore.
Također,iskreno sumnjam u protuponudu OMV-a.
Inače,vlasnik sam INA-inih dionica i volio bih da sam u krivu.

New Report

Close