Pa kad ćemo mi imati neku normalnu vlast, vladu ili više tko zna koga….glavna briga dali su psi “uštrojeni”…..zašto sebe ne kastrirate pa da više ne j….. sve nas u zdrav mozak….što je sljedeće, porez na mačke, pa na kokoši, na kraju plaćati ćemo poraz samo na to da živimo u ovoj državi i održavamo brdo uhljeba na vlasti….sramota…
Pa kad im ih vlasnici puste na ulice neće više znat kud s njima!
Misle da će oni kojima to baš i nije pravi “najbolji prijatelj” pored pljačke s cijepljenjem plaćati još ovih 100 EUR-a???
***ma dajte, ovo je čista izmišljotina da se skrene pažnja s onog horora u Hudoj jami
Od poreza bi se moglo platiti i čišćenje psećeg dreka koje neodgovorni vlasnici ne pokupe iza svog ljubimca. Čast izuzecima kojih je malo.
bilo bi pristojno za pocetak,da placaju cistace kakice po tratoarima njihovih i inih ljubimaca . niti 5% vlasnika se ne pridrzava da pokupi za sobom .(nemam nista protiv ljubimaca )ali ne volim stat na” minu ” na plocniku .
ako ovo uvedete 20-30% pasda ce biti odbaceno na cestu (da o necemu gorem niti ne pomslim). pa kada se zbroji sve koliko love je to u drzavnoj kasi. pa zar sudbina tih bica tako malo brine vladu i pokazuje jedno bescutno lice. ne mogu vjerovati da je glupost i neljudskost dotle dosla…ali uvijek me u hrvatskoj nesto iznenadi…negativno.
ako ovo uvedete 20-30% pasda ce biti odbaceno na cestu (da o necemu gorem niti ne pomslim). pa kada se zbroji sve koliko love je to u drzavnoj kasi. pa zar sudbina tih bica tako malo brine vladu i pokazuje jedno bescutno lice. ne mogu vjerovati da je glupost i neljudskost dotle dosla…ali uvijek me u hrvatskoj nesto iznenadi…negativno.
svakog dana se odbacuju psi , a još više i mačke. to je malo briga većinu građana jer to ne donosi novac, a naši su ljudi jako pohlepni za novcima. uz sve to, te se životinje i zlostavljaju. djeca ubijaju mačke, odrasli tuku pse, to je naša realnost i po tome smo uz bok sa srbijom i BiH kao mjestima gdje se životinje najviše zlostavljaju.
Po meni je ovo u redu i jos bi predlozija Vladi da pored ovoga uvedu obavezno zdravstveno i mirovinsko osiguranje za pase. Recimo podjelija bi ih u tri skupine NKV(maltezeri,pudlice,civave,pinchevi,shi tzu…), SSS(pticari,bretonci,belgijski ovcari,dalmatinci…) i VSS(vucjaci,doge,sarplaninci,bernardinci…) pa da ovi nizeobrazovani placaju manja davanja,a visokoobrazovani veca sto i je posteno ako zelimo biti socijalna drzava.
@delboy,
to je tocno ali da li ce ova mjera to popraviti? nece, pogorsat ce.
a jos nismo culi koliko je to na godisnjoj razini.
i za kraj, pomalo ironicno ali istinito.
Koliko ste potrosili na povecana placica saborskih zastupnika…nije li to isti iznos koji sada morate nadoknaditi?